BIST 9.538
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.486,27

İyi Parti bombası! Yargıtay kayıtları ortaya çıktı

24 Haziran 2018 seçilerine İyi Parti girebilecek mi sorusunun yanıtı herkes tarafından merak edilirken bugün İyi Parti'nin Yargıtay'a yaptığı başvurunun sonucuna ilişkin yazı ortaya çıktı. Bu yazıya göre İyi Parti'nin seçime girebileceğine delil olarak gösterdiği 10 Aralık'taki kurultayı Yargıtay tarafından kabul görmemiş.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

Çocuk ultrasonda sakat görülüyor. Belki de ölü doğacak.

abcd

Size söyledik doğmamış çocuğa don biçmeyin diye. Bak ultrasonda çocuk sakat görülüyor.

Misafir

Flash________________________ Flash________HAVANA'DAN CANLI YAYIN ! Miguel Díaz-Canel Küba'nın yeni başkanı

Misafir

Bu kötü ekonomik durumun tek sorumlusu yozlaşmış AK Parti iktidarıdır. Gene seçilmeleri demek durumun değişememesi demektir. Hatta daha da kötü olacak.durum kötü olmasa zaten seçime gitmezlerdi. Ak partinin oyu 15-20 bandındadır. Hile bile artık kurtarmaya yetmeyecek. Doğru bizler de hilelere göz yumduk vaktiyle. Biz ve çevremdeki 16 senelik Ak Partililer bile artık AK Partiye OY vermeyeceğiz. Bu kötü ekonomiyle ASLA Ak Parti olamaz. Zaten bu kötü gidişatın en önemli sebebi de Ak Partinin kendisidir. Tekrar seçilmeleri durumunda durum aynısı olacak ve hatta daha da kötü olacak. O yüzden herkes artık aklını başına toplayıp bu kötü gidişatın sebebi olan Ak Partiye oy vermemektir tek çare.

Misafir

teşkilatlanmadan sonra 6 ay geçmiş olacak.büyük kurultaydan sonra 6 ay geçmesi gerekmiyor.yanlış yazmayın,türkçe imla kurallarına dikkat edin. .

Misafir

10 Aralıkta yapılan bir kongre, 8 Aralıkta nasıl "yapıldı" diye verilsin ki?.

  • 1