BIST 9.541
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.489,89

İstifa eden İdris Bal cemaat medyasına saydırdı

Kurucu olduğu partisinden istifa eden cemaate yakın milletvekili İdril Bal, basın toplantısında cemaat medyasına yüklendi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 96 Adet Yorum
MERT

İDRİS BAL AYIP EDEN SENSİN.ONLAR TARAFLI OLSAYDI ŞİMDİ AKAPEDEN YANA OLURLARDI.SENİN İÇİMİZE GİRMEYE ÇALIŞAN BİR AJAN DEDİKMİ?

ÖMER

PARTİ KURARKEN STV YE Mİ GÜVENDİN

ali kaya

paralel yapı çok ince hesaplar yapar. Kendine faydası olmayacak veya az fayda sağlayacak adamlar yüzünden chp ve diğer ortaklarıyla arasını bozamaz,. senin önemli derecede onlara faydan olacağına inansalardı kesin sana destek verirlerdi. bundan emin ol. ucuza gittin...

feto

noldu tuzluk mu devrildi.bu işler böyledir atıp tutuyordun akp nin sayesinde adam oldun.gölge senin sandın seni ortada bıraktı bak mason hoca.

Tavşanlılı

bi insan isminin başında prof.da eşekten düşümşe dönünce böyle olur işte..Ul aahmak Kütahyalı seni RTE nin hatırına m.vekili yaptı, sen gittin kendini uçurumdan attın bak şimdi bakalım o çukurdan :))))

BEYZA

bİR kÜTAHYALI OLARAK SEN KÜTAHYANIN YÜZ KARASISIN ,NOLDU ELİNİ KALDIRIP PEK ATIP TUTUYORDUN İDRUS EFENDİ..

ali

eee sen cemaatini geçte olsa anladın artık. cemaat kimsenin gözünün yasına bakmıyor ama en azından kurtuldunuz onlardan boşverin

nedim

bulgurdanda pirinçtende oldun sn. Bal :))

zafer

Bir aldanmak, bin uyanmak ile giderilmez.

ASD

AMİNNNN

ADEM

BAL, NİHAYET UYANDI. CEMAATİ TANIDI. ALLAH CEMAAT İÇİNDE OLUPTA CEMAATİ TANIYAMAYANLARI DA UYANDIRSIN.

ali kılınç

sevgili bal çok acele ettin demek ki sen bu yapıyı hiç tanıyamamamıssın hayatının yanlışını yaptın cemaatdediğin yapı senden ciddi menfaat görmezse yüzüne bakmaz

pamuk dede

seni gidi sahte bal akp seni çöpe attı paralelciler seni aldi kaynattı süzdü sen gittin onları zehirledin

Cemaat sana parti kur dedi mi

Cemaat sana parti kur dedi mi? İstifa edip beni desteklersen kuracağın partiyi destekleriz dedi mi? Cemaati desteklerken ki amacın parti kurunca destek görmek için miydi. Sonuçta cemaat oy verse en fazla yüzde 3 alırsın. O oylarda AKPYe gider.

Seni kimse haber yapmıyorken

Senin partini ve seni hiç kimse haber yapmıyorken cemaatin haber yapması saçma olurdu. Sonuçta zaten cemaatin üzerinde cemaat partisi iftirası varken birde ikidebir yayınlarına çıkarırsa bu iddialara malzeme vermiş olurdu. Sonuçta sen cemaat partisi misin.

acar

seni tebk ederim çok güzel yazmışsın

acar

cemaatı şimdimi tanıdın zübük

tabib

güzel

ADEM

BAL, NİHAYET UYANDI. CEMAATİ TANIDI. ALLAH CEMAAT İÇİNDE OLUPTA CEMAATİ TANIYAMAYANLARI DA UYANDIRSIN.

vatandas

Sozde darbe sonrasi, idris basbilen olacakti, ama guvendigi daglara kar yagdi :):):):)

ASD

bu vesile ile haşim kılıç ın cemaatçi olduğunu itiraf etmenle birlikte cemaatin bahsettiğin gibi ilkeli duruşunu yine gösterdi, dindar kimlik adı altında dindar başbakana sahip çıkmak yerine 28 şubatta sürecinde beceremediniz bırakın diyecek kadar küstahlaşmış olduğuun farkında olmadan başörtülü mv meclisten kovduran solcu bir bir başbakana arka çıkıp oy verip utanmadan şefaat etmekten bahsederkende kafanız bir dünya idi heleki islam kaidelerine tamamen ters inlerarası dialog söylemlerini ağzınız açık alkış tutarken bu hükümet zamanında bu kadar aşama kaydederek bir yerlere geldiğinizi göremeyecek ve chp hdp ile hiç düşünmeden ittifak kuracak kadar menfaat düşkünü haysiyetsiz riyakar bir yapının savunucusu olman çok acı Gülen ELVAN için Taziye mektubu yayınlamakla dünkü öldürülen savcının sorumlusu olduğunu bilmen ve kimlerle haşırolduğunu görmen lazım diyeceğim ama kafa bi dünya olunca böyle konuşman normal Allah ıslah etsin

canan

Demek ki İdris bey sen kullanıldın işin bitti.Cemaat seni paran varsa seni bırakmaz ve senin gücün varsa ve bu gücü kullanabiliyorsa seni bırakmaz. Hakan Şükürü bırakmaz parası var parası kalmadığı gün oda kapı önündedir.

millet yemez sizi

yahu bu paralelciler iyiki bir dilsiz şeytan demeyi öğrenmişler,sizi gibi dilli zilli şeytanlar ne zaman aklınız başınıza gelecek ey hizmetçiler

melih

@nankörsiyaset , Cemaat deyipte bari cami cemaatine hakaret etmeyin. Sen aklını kiraya vermişsin,seni senden almışlar, öyle olmasaydı karşı tarafa geçmez kendi başınıza mücadele verirdiniz, her bölgede ayrı parti yi destekeleyen güçlüye sızmaya çalışanlar aklınızı almış sizin, SİZİN ŞİFRENİZ SIZINTI. Sızıntı diye dergi olurmu yahu sızmak ne demek?

Özdemir

seni kullandıklarını daha yeni mi anladın be kardeşim, seni gaza getirip istifa ettirdiler, mendil gibi kullanıp attılar.