BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.309,13

İstanbulkart pet şişeyle doldurulacak işte yeni sistem

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB), pet şişelerin sokağa atılarak doğaya zarar vermesini önlemek için yeni bir uygulama başlatıyor. Pet şişeyi otomata atan İstanbulkarta dolum yapacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
ug06

Tabi lut kavminin olduğu yerde yaşıyosun ve pet şişeleri yerlere atmıyo diye seviniyosun 👏 medeni avrupanızda mutlu olun

Misafir

BU İŞE YARAR. ÇEVRECİLİK DEYİNCE UMURSAMAYANLAR, PARA İÇİN BU İŞİ KIVIRIR...

Misafir

Yok o ileti insanlar için değil hayvanlar için yazılmış güzel kardeşim. İnsan olarak utanmanız gerekmiyor.

Misafir

orda yaşamaya devam et, buradaki insanları boşver

kenan

asonsörün kapısına asonsörde sigara içmeiyn uyarsı yapılan bir memlekette yaşıyoruz. cahil mi cahil görgüsüz mü görgüsüz bir insan topluluğu ile birlikte yaşıyoruz. gerçekten utanç verici.

misafir

Teşvikten ziyade eğitim şart. Bu da çocukluktan başlayacak. Aileden alamadığı eğitimi mutlaka okulda almalı. Televizyonlarda, yollara asacağımız panolarda bu yönde telkinde bulunmalıyız. Adam arabanın camını açıp elindeki çöp poşetini yola atıyorsa bunda bir sorun var demektir. Elin yabancı turistleri bile çöplerimizden rahatsız olup ellerine aldıkları poşetlerle çöplerimizi topluyor, bizse öylece seyrediyoruz.

misafir

ben hollandada yasiyorum boyle bisey yok. Luzumsuz insanlar cok.

caca

remka gitte ab ulkesi denilen maltayi gor. daha adamlarin otomatik akbil dolum otomati yok. siraya giriyorsunda oyle yukluyorsun. bi avrupa sevdaliliginiz bitmedi. hey yavrum hey...

Misafir

bi takdir edemediniz yapmışlar işte avrupaya git o zaman .

remka

avrupadan 20 yıl geriden geliyoruz bunun çok çok önceden yapılması lazımdı

  • 1