BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.436,69

İsrail geri adım attı, sıra THY'de!..

Gösterdiğimiz tepki, İsrail'e bile geri adım attırdı ama Türk Hava Yolları yapılan onca çağrıya rağmen bir adım dahi geri atmadı!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
kim ne demiş

İsrail geri adım attı,Hollanda diz çöktü,Almanya köşeye sıkıştı,Abd yola geldi,Rusya uslandı,Avrupa akıllandı falan filan fişman lelele rörörö.

Misafir

ver mehteri ver mehteri. Suleymancim ole geri adim attirilmaz, geri adim, fizige, kimyaya, matematige daha cok onem verilerek attirilir.Milleti getir gaza, nasil olsa mehteri yiyorlar

palavra

herkesin maddi gücü kaldırmaz bu seyahati. ancak israil'in zulmü çok rahatsız ediciyse,Reis ticari ilişkileri askıya alsın veya iptal etsin, inanalım ciddiyetine. eyyy israil demekle olmuyor bu işler!

ekşi

Üzülerek söylüyorum ki özel sektörün dini imanı para.... Bizim davamız bizlerin davası onlarda yok; onların tek davası para para para.

bekir kesen

Öz güvenle açıklama yapan devlet adamı etkisi...

Misafir

Türkiye'nin dış borç stoku 404 milyar dolar oldu.. Dolar 3.50'ye Yerleşti Hazine tamtakır________ Saray Medyası hala PKK FETÖ falan İsrail filan diyor!....

gencoglu

lanetli İsrail geri adım atmadı sayın Özışık bugün yaptığı açıklamada cuma namazına 50 yaş sınırı koymuşlar bu nasıl geri adım atmaktır

Erol Baron

Farz edelim ki THY İstanbul Kudüs gidiş geliş uçuş fiyatlarını 1 000 TL ye indirdi, orada hava alanı-otel transferi, konaklama, yeme içme vb gibi ihtiyaçlar nasıl karşılanacak? Onu Yahudiler yapsın" derseniz, oraya çok kalın bir cüzdanla gitmeniz lazım. Bana göre bu gibi seyahatler için uçak ta, otel de, restoran da, hava alanı-otel transferi de Türklere ait olmalı ki fiyatlar makul olabilsin. Yoksa, oraya sadece zenginler gidebilir.

misafir

kediye de iman ettirdiniz ya pes valla, şu menkıbe anlatma huyunuzdan vazgeçin artık, biliyorsunuz menkıbeler bu ümmeti uyuşturmanın en etkili yöntemlerinden.

  • 1