BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.412,55

Hey gidi Kıbrıs

Kurucu devlet statüsün den garantör devlet seviyesine razı olmak tarih sayfalarında utanacağımız bir dönem olarak geçmektir.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

Bu arada...Dış politikada milli menfaat hedeflerine uygun stratejiler geliştirilirken asla taviz politikasına sapılmamalıdır. Son Kıbrıs müzakerelerinde Türk tarafı Rumların bile inanmakta zorlandığı tavizlerle yola çıktı. Netice "0"dır. Türk Hükümetinin Yunan Ordusu adalarımızı işgal ederken susması tam bir faciadır. Lozan Anlaşması adalara askeri üs kurulamayacağını kesin hükme bağlıyor. Yunanlılar bununla yetinmiyor bize ait adaları da işgal ederek askeri yığınak yapıyor. Aslında Yunan tarafının bu davranışı Kıbrıs Müzakereleri öncesinde Türkiye'ye kesinlikle bir savaşı göze aldığı ikazıdır...

Misafir

18 adamızıda isteriz...

Misafir

18 ada meselesi nedir.niye yas tutuyormuşuz,adalar bizimdi de işgal mi edilmiş,bir karış kardak kayalıklarına savaşı göze alan bir ülkeydik.bir yanlışlık mı var..

Hilmi Galliga

Abdullah Bey, yazınız görüş ve temennilere dayalı bir yazı. Hukuk, eğer guguk değilse, kültür eğer televole değilse ve tarih, kimler gol kralı oldu değilse, yazınızda belirttiğiniz görüş ve temennilerin, hukuki, kültürel ve tarihsel dayanağı yoktur. Teşekkürler.

mustafa sarı

kısmen haklı olduğunuz kısımlar olmakla beraber durum o kadar da vahim değil,adada yaşayanlar kendi geleceklerini kendileri tain etmelidir.

Misafir

Su uyur düşman uyumaz...

Erol Baron

Bir çoğu gibi maalesef bende Kıbrıs'ta olan bitenden habersizim ve bu çok önemli uyarının acilen dikkate alınacağını umuyor ve ayrıca, biz Türklerin de acilen bir zihniyet değişikliğine gitmelerini uyarıyorum. Birde, bu kadar önemli bir makalenin ne kadar yorum alacağını çok merak ediyorum.

  • 1