BIST 9.493
DOLAR 32,50
EURO 34,75
ALTIN 2.488,15

HDP milletvekilleri kimler oldu? Hangi ilde kaç vekil kazandılar?

HDP oy oranı kaç, HDP barajı geçiyor mu? Kürt seçmenin yoğunlukta olduğu Diyarbakır, Ağrı, Van, Hakkari, Şırnak'ın da içinde olduğu Doğu ve Güneydoğu'dan HDP oy oranları geldi. HDP seçim barajını geçti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
ALİ

KÜRT KÜRTLÜĞÜNÜ YAPTI..AKP TÜM GÜNÜCÜNÜ DOĞUDAKİ KÜRTLERİN OYUNU ALMAK İÇİN YATIRIMA BOĞDU AMA SONUÇ TERS TEPTİ...BATIYI B.K GÖTÜRÜYOR DOĞUYA YAPILAN HİZMETİN YÜZDE BİRİ BATIYA YAPILMADI...BU YÜZDEK AKP BENİM İÇİN BİTMİŞTİR.

Kocaeli Mhp

Asker polis catışıyor doğudaki cogunluk olan esrar keş ticareti yapanlar oy alıyor şaka gibi

Adem

chp ve fetoculer hdp ye oy verdi.hdp nin barajı nasıl geçtiğini,incenin akşenerin bile desteklediğini gördük.inceden beklenirdi de akşenerin demirtaşı desteklemesi kabul edilemez.

Kurdo

Kurdistan icin oyum ak partiye

ihsan

bu sonuçla bütün türkiye tehdit altındadır, o kadar yatırıma rağmen, göz yumulan haddi hesabı olmayan kaçak elektriğe suya rağmen, ne olduğu belli olan bu partiye inadına olarak, bilerek bu kadar oy verilerek barajı geçirtilmesi, türkiyeye, türke büyük tehdittir. biz kardeş olmak istemiyoruz demektir, bizlerde onlar gibi düşünüyoruz demektir, onların Türkiyeye yaptığı tahribatı kabul ediyoruz demektir, hükümet artık , bu kardeşlik edebiyatını bırakıp, gerçekçi olarak, geleceğe dönük, emniyetimizi sağlamaya dönük projeler düşünmelidir

Mehmet Ali Şahin

Kürt bölgesi ne demek amacnıız ne sizin

Astr

HDP ak parti sayesinde var oldu ama muhalif ve nankörlük yapıyor... Hizmeti götüren yine ak parti

mehmet

askere .polise kursun sıkanlar baraji gecti nasil bir memlekette yasiyoruz anlamak mumkun değil

Misafir

Ben hdp verdim geçmesinden dolayı mutluyum

Misafir

Akp 303 vekil indi hep 64 mv.cikariyor.mhp 51 mv. bahceli skp ve erdogan ile basket topi gibi oynayabilir.daha kesin sonuç belli değil.eger akp 300 mv altına inerse bahçeli kesin yetkili başkan yardımcısı olur.

  • 1