BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.438,79

Flaş Demirtaş açıklaması: Seçimden sonra değiştireceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan HDP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş'ın aday olmasını eleştirdi. Seçimden sonra adaylık şartlarının değiştirileceğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 45 Adet Yorum
Misafir

buraya yorum yazan insanları siz cahil mi zannediyorsunuz. herkesin bir fikri varki savunduğu değerler varki yazıyor, sen bana muhalefet bir yorum yazdığında senin ne yazdığın benim umrumda olmaz benim yorumumda senin umrunda olmaz. benim siyasi görüşüm belli ben sonuna kadar RTE diyorum. sende istediğin kişiye git at oyunu bana ne,

Misafir

"Vakit birlik vakti. Vakit Yalova, vakit Türkiye vakti. İrade, erdem ve cesaretle Türkiye'yi şahlandırıyor muyuz? Yalova'yı üniversite ile kim buluşturdu." -Ortamı küfürle,hakaretle gerim gerim gerersen o dediğin birlik sadece senin yanında olanlarla olur...Oysa önemli olan ülkenin tamamının birliği... -Önemli olan Çemişgezek'e bile üniversite açtım demek değil,o üniversiteleri bitirenleri istihdam edebilmektir.

Misafir

Öncelikle bu "Bay" hitabı çok çirkin...Onların da "Bay Tayyip" diye karşılık vermesi de...Demokratik ortamda nezaket asla kaybedilmemeli...

bu hainler

ya!SABIKALI bir insan, veya vekil.Dünya'da görülmemiş bir şey.fakat kanun ! Nerde,ve NASIL Aday olar.bilen VARMI dostlar.

kundemacı

"Seçimden sonra adaylık şartlarının değiştirileceğini söyledi." Cumhurbaşkanlığı adaylarında en az fakülte mezunu ve diploması olması şartı getirilmesi gerekir. Ama düzenlemeyi seçimden sonra yapacağız demek doğru değil. Seçimden sonra gelecekler olanlar yapacak mı bakalım, bir de onlara sormak gerekir.

Misafir

İngiltereye koştura koştura giden Muharrem değildi.

Misafir

Diyor ki o keyfinin derdinde önceki gibi değil, tabi özet insan bir an bile olsa boşluğa düşmemeli o boşluk gaflet

Misafir

HACI :İDdia etmiyorum yerel gazeteci konumunda geçen yıllarda defalarca Trakyada Tekirdag,Edirne,Keşan,Çorlu mitinglerine katıldım Yaişlı teyzeler bacakları ağırmış yürümekten dikilmekten ama ''200 lira ba kızanım nasıl gelmeyeyim'' diye yakınıyordu yanındaki kızlara.Para yağdırıyorlar para.

Misafir

Olsa karşısına çıkar tartışır CUMHUR un önünde ama çıkamıyor..

misafir

1 madde diploması olmayanlar konması gerekir ondan sonra diğerlerini sıralayabilirsiniz

Misafir

Bayramda sınırlarımızı yol gecen hanına çeviren Suriyeli göçmenlerin de kendi ülkelerine ve avrupaya geçişleri hızlkandoıırlmalıdır.Bu ülke insanları bu kadar göçmeni yıllarda sırtında taşımak zorunda değil.Suriyeli göçmenlerin en kısa zamanda ülkesine dönmesi sağlanmalıdır

deli dumrul

Bundan sora aday olmak isteyenler gözaltina alinacak, adaylik müraacaat süresi doldugunda serbest birakilacak. Muhalif olan hickimseye adaylik sansi taninmayacak. gidisat bu yönde

Misafir

hacı idaa eden sizsiniz eleştiren sizsiniz o zaman kendiniz niye yapıyorsunuz diye sormazlarımı adama bunlarıda sen gör canım benim(ahmed)

Misafir

Doların yükselmeye devam ettiği bir ortamda, şu anda 4,70, bilinçli bir şekilde oy vermemiz gerekiyor. Millet ittifakının vaadettiği maaşlar çantada keklik dil...Buna karşın Cumhur ittifakıda ekonomik sorunları nasıl çözeceğini açıklayamıyor... sorunları Kıraathaneler çözemez...Kim gelirse gelsin, fakirlik daha da artacak, işsizlik çoğalacak... Eğer Millet ittifakı kazanır ve demokrasinin önü açılırsa belki oluşan yeni ortamda ekonomide umut verici değişimler olabilir...ama belki...

Misafir

Evetttt yolgeçen hanı herkes burda Suriyeli İranlı afganlı

Adsiz

Allah sizinle olsun Reis Başkomutan

Misafir

diploma yok .. laf çok...

Misafir

vallahi nedersen de muharrem inceden dürüst asla olamazsın

Misafir

Ak Parti mitinglerine 200 tl adam başı para ödeniyor.Toplanan kalabalıklar otobüslerle o mitingden o mitinge taşınıyorlar bzen sıcakta nereye geldiklerini bile unutuyorlar.Belli noktalarda güya yardım dağıtırmışçasına Ak Partiye oy verme karşılığında yardım paketleri ve nakit para dağıtılıyor.Bunları gör sen esas.

Misafir

mangal gibi yürek var senin diplamalınki gibi gaf ve çark yok

ahmed

oylarını kömür ve makarnaya satıyor diyen chp ve avaneleri bakınız denizli merkez efendi chp ilçe başkanlığı bedava çek(35 lira değerinde) dağıtıyormuş haziran da alıyon süre 15 temmuza kadarmış.

halk

sen milete nini soyluyorsun gerisi bos bunu yaptik sunu yaptik sanki kendi paranla yaptin kimse demiyor yapilmadi ama fazlasiyla sen ve yandaslarin misliyle aldi bu gidisinizle ulkenin bir gelecegi yok anlamiyormusunuz anlamak mi istemiyorsunuz

Misafir

DÜNYA REİSİNİZ İÇİN KURULDU O OLMASA İDİ DÜNYA OLMAZDI ...

Misafir

DİPLOMASIZLAR GİBİ MİSAL :)

Misafir

demekki gelecek seçimlerde rakiplere uydurmada olsa bir suç yaratıp geçicide olsa içeri atmayı yaptımıydı al sana rakipten kurtulmanın en basit yoluuu....KAFA KAFA DEĞİL RAKİP NASIL EKLENİR MAKİNASI..