BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Filistin davası Siyasal İslama terkedildi

Solcuların Filistin davasını Siyasal İslam'a terk etmesini ise iki kelimeyle özetledi Aydın Engin : Solun ayıbı...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
eşref

Kızım filistin davası birilerinin sıçrama ve yükselme tahtası oldu.yoksa dişistinliyi düüşünen yok.ver filistin demwci yayınla anketi.yap mitingi yayınla anketi..VAH İSLAM .VAH FİLŞSTİN

Misafir

Senin sağcı muhafazakar olman Müslüman olduğun anlamına geliyor mu bilmem. Neyi, nasıl muhafaza ettiğine bağlı. Görüyorum ki Lanetlenmiş kavim ile aynı şeyi yani işgal ve katletme ahlaksızlığını muhafaza etmen senin muhafazakar olman için yeterli bir sebep. Yahudiler de çok muhafazakar, içlerinde bir tane bile solcu bulamazsın. Filistin, Yahudilere bırakılmayacak kadar kutsal biz Müslümanlar için. Bizim tek muhafaza ettiğimiz şey kutsallarımızdır.

Misafir

Annen izin vermez başka dinden evlenmene!

Misafir

40 yıl söylediler, Kendilerini "Seçilmiş"! hikayesine inandırdılar bu Kabal

Misafir

Bizim çamaşırcı kadın bugünde işe gelmedi... Yeni bir gündelikçi bulmak gerekiyor!....

Misafir

mevhibe, yukarıda'ki Türbancı Cunalist KIZIMIZ gibi güzel yorum yazmışın.ya bundan iyisi'suriye-şam'da Helva.

Misafir

BAYILIYORUM BU YAZARA YA.EVLIMIDIR ACABA?DEGILSE VALLA ALLAHIN EMRI PEYGAMBERIN KAVLIYLE ONU KENDIME ES YAPMAK ISTIYORUM.

mevhibe inal

Tokata öbür yanağını çeviren, "Benim Krallığım öbür dünyada" diyen Hz. İsa'yı çarmıha gerdirdiler. Hıristiyanları Siyonistleştirip, Dünyayı Kapitalistleştirip yanlarına alıp, kendilerine benzettiler. Mazlumları savunmak da Müslüman kalabilenlere kaldı.

mevhibe inal

Müslümanların idaresinde 3 dinin rahatça yaşadığı Filistin toprakları Peygamber katillerinin işgalinde.

cihan

sağcı ve muhafazakar bir insanım, ve sonuna kadar israilin yanındayım.2000 yıl önce bu insanlar topraklarından atıldı. geri dönmek istemeleri çok doğal karşılanmalı. solcularada hak veriyorum. bu insanlarada dinsiz diye diye, üzerlerinde baskı kurula kurula filistin filan düşünecek hal bırakılmadı. islamcılar uğraşsın filisitinle, zaten onlarında güçleri belli, sonu yakın.

Misafir

Ekonomik Felaket yaşanıyor!... Saray, Temel hak ve özgürlükler yerine derhal masraflarını kısmalı ...

Erkin

Deniz Gezmis gibi,Mahir Cayan,Huseyin Inan,Yusuf Aslan...bunlar bir tek kisinin canina kiymamis,devrimci genclerdi.Turkiye yi karanliktan kurtarmaya calistilar."6. filo defol"diye Amerikan askerlerini kovarken,sizin guruh Amerika askerlerine kucak aciyordu.Deniz Gezmis talebeler ucretsiz kurs verip,gencleri aydinlatirken sizinkiler sadece adam oldurmekle mesguldu.Filistin e destek oldu bu gencler.Sonuc;dar agaci.35.000 askerimizin katili bey gibi yasatilirken bu gencler olduruldu.Suclari ise"Anayasal duzeni degistirmeye tesebbus!!!!Bakin bugun meclisin icerisinde "ben anayasayi tanimiyorum"diyor insanlar kimsenin sesi bile cikmiyor.Iste sizin adalet anlayisiniz!!!

  • 1