BIST 9.548
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.484,34

Evet'çi ve Hayır'cıların referandum yarışı

Referanduma giderken "Evet"çilerin ve "Hayır"cıların nasıl bir kampanya süreci götüreceği özellikle iletişimciler açısından merak konusu.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

ben fb liyim ama spora siyaşetin girmesi gerçekten kötü rıdvan zaten yanlış yaptı halkımız evette veriri hayırda veriri önemli olan karşılıklı saygıdır.bende hayır veriyorum

Ömer şahin

1 günde KHK ile suça bulaşmamış sendika üyesi bankasyada hesabı var çocuğunu okula gönderdi vs insanı mağdur duruma düşüren Cumhurbaşkanına refahtan bu yana oy verdim bu masumlara adaletli davranılmadığı müddet ce sülalemden de oy yok!

baltacı

gelcekten bir menfat bekleyerek evet yada hayır diyerek bir kazanç elde etmek isteyenlere yazıklar olsun

Misafir

Konu sadece Evet Hayir değil....Referandum bir fırsattır örgütlenme ve mücadele fırsatıdır. Referandum bir fırsattır. Cumhurbaşkanından da başbakandan da hesap sorulabileceğinin ilan edilmesi için fırsattır. Referandum bir fırsattır. Burnu biraz sürtülmüş bir AKP’yle yeniden müzakere masasına dönmek için değil, halkımızın başka bir gelecek kurma gücüne inanması için fırsattır.

Misafir

Hukuk dışı böylesine sağlıksız, böylesine özgürlüksüz bir ortamda ortaya çıkacak referandum sonucu da asla meşru olamayacaktır

Naim Özdemir

Topluma mal olmuş kişilerin siyaset yaparak kamplaşmaya-ayrışmaya katkı yapmalarını son derece yanlış buluyorum. Netice itibarıyla hayırlı bir sonuç doğurmayacağını düşünüyorum.

ŞEYTANLIK YAPMA

SPORA SİYASET BULAŞTIRACAKLAR İLLEDE,KENDİ İŞİNİ DOĞRU YAP YETER.BAŞKA ŞEYE GEREK YOK,ŞEYTANLIĞIN NE LUZUMU VAR RIDVAN.???

VatanseverÜlkücü

%59 Hayır oyu beklentisi içerisindeyim. Anketlere sakın güvenmeyin şuana kadar ki tüm anket sonuçları anket bile hazırlanmadan oluşturuldu. Değişen bir sistem olmayacak kısacası, evet diyen sanatçılar da yaptıkları yalakalıklarla kalacaklar.

Misafir

Faşist general Evren döneminde 'mavi' yasaktı, bugün 'hayır' sözcüğü!..AKP'liler. "Hayırlı cumalar" mesajlarını "Cumanız mübarek olsun"a çevirdiler.

misafir

birilerin emriyle evet veya hayır demek helede bu havuz medyasının emriyle hareket edenlerin zeka sıkıntıları olduğuna eminim

Misafir

Evet’çiler serbest,’hayır’cılar -cezaevi şart değil- dışarda tutsak

ahido

Çocuklarımızın Ajlan bebek olmaması için. HAYIR diyoruz.

mevhibe inal

İşi REKLAM-YARIŞ-İNAT haline getirmek Türkiye Cumhuriyetine yapılacak en büyük düşmanlık olur. Değişik fikirlerden Tarihçi-Profesör-Siyasetçilerin durumu etraflıca araştırıp, millete anlatması, meşveret lazım. Demokrasi-Adalet-Eşitlik hepimize lazım.

  • 1