BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,77
ALTIN 2.488,98

Erdoğan'dan Abdullah Gül'e KHK sitemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan sivillere yargı dokunulmazlığı getiren KHK'ya itiraz eden 11. Cumhurbaşkanı Gül'e sitem etti: Açıklama üzücü olmuştur.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 28 Adet Yorum
Misafir

a.gül ün parti kuracak olması, akp kesiminde korkulara sebep oldu.akp nin sivil paramiliter güçleri ,hiçbir işe yaramayacak.2019 seçimleri,akp nin kabusu olacaktır.

azerioğlu

bence sağ kesim içim hayal kırıklıkları olaylar var.mesala yıllarca sağdan oy alan demirelin sağı satması türbanlılar arabistana gitsin demesi.fetöcülerin hain olması ve gülün sessiz kalması ve hiç gerekmeyen konuda konuşması.gül ülkemizde tek den adamdır.makam olarak bakan.dışişleri bakanı,başbakan yardımcısı,başbakan ve c.başkanı olan tek kişi.bazı kesimlerin gazına ak partiye küsüp haksızlık yapıldıya kanıyor.valla tek makam bana verilse haksızlığa razıyım diyen çok vardır.15 temmuzdan bu yana mesala hiç gördünüzmü.çağrılırken geliyormu yok.o zaman karar ver ya ak partiliyim deme yada sus.oda biliyor reisin karşısında şansı yok kelimelerle yetinmeye çaılışıyor işte.

Misafir

artık git tayyip erdoğan artık bırak gittt

Misafir

Hiç kimseye hiç sözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok

metin

2019 da sayın aptullah gül adaylıgını koysun kazanır adaylıgını bekliyoruz

mniksek

SN GÜL SİZDE BU ÜLKEDE CUMHURBAŞKANLIĞI YAPTINIZ, KİMİN SAYESİNDE DİYE SORMUYORUM ÇÜNKÜ DÜNYA BİLİYOR, SİZİDE HİÇ BÖYLE TEKBİRLERLE KARŞILAYAN ÜLKELER OLDUMU, KOSKOCA GEMİDEN İNDİN ŞİMDİ ONUN BUNUN KAYIĞINA BİNİYORSUN, UNUTMA SN GÜL KAYIK HER AN ALABORA OLMAYA HAZIRDIR, AKLINI BAŞINA TOPLA EGONU DİZGİNLE YOL YAKINKEN İNDİĞİN GEMİYE BİNMEYE ÇALIŞ, BU KAYIKLA BİR KARIŞ YOL ALAMAZSIN, SENİ GÜL YAPAN AK PARTİ DİR, CUMHURBAŞKANI SEÇİLDİĞİN YILLARI HATIRLA, SEÇİLMEMEN İÇİN 360 GAREBETİ ÇIKARTANLARLA AYNI YOLDA YÜRÜYORSUN FARKINDAMISIN,SN GÜL....

acae seren

ABD ve Guatemala’dan Sonra Honduras ve Panama da Elçiliklerini Kudüs’e Taşıyor.Sırada başka ülkeler de var.Velhasıl 13 Aralıkta atılan şey ,adım değil yerinde say olmuştur.

Misafir

4)Şüphesiz ki benden sonra ümmetimden bir zümre gelecektir. Onlar Kur'an okuyacaklar, fakat Kuran'ın feyzi onların boğazlarından öteye geçmeyecektir. (Yalnız dilde kalacaktır.) Nitekim onlar okun avı delip geçtiği gibi dinden çıkacaklar, bir daha da ona dönemeyeceklerdir. İşte bütün insanların ve hayvanların en kötüsü bunlardır." (Müslim: 1067) “Her müslümanın öteki müslümana kanı, ırzı (namusu) ve malı haramdır!” * Müslim, Tirmizî

Misafir

3)"Eğer gök ve yer sakinleri bir müminin kanının akıtılmasına (öldürülmesine) katılsalar, Allah mutlaka onları cehenneme yüzü üzere sürer." (Tirmizî. Diyât 8) "Şüphesiz ki benden sonra ümmetimden bir zümre gelecektir. Onlar Kur'an okuyacaklar, fakat Kuran'ın feyzi onların boğazlarından öteye geçmeyecektir. (Yalnız dilde kalacaktır.) Nitekim onlar okun avı delip geçtiği gibi dinden çıkacaklar, bir daha da ona dönemeyeceklerdir. İşte bütün insanların ve hayvanların en kötüsü bunlardır." (Müslim: 1067)

Misafir

2) Nisa:93:Kim bir mümini kasten öldürürse, onun cezası, içinde devamlı kalacağı cehennemdir. Allah ona gazap etmiş, lânetlemiş ve büyük bir azap hazırlamıştır. "Herc çoğalmadıkça kıyamet kopmayacaktır." Buyurmuşlar, Ashâb-ı kiram: "Herc nedir yâ Resulallah?" diye sorduklarında: "Katildir katil!" buyurmuşlardır. (Müslim: 157)

Misafir

1) Maide:32. İşte bu yüzdendir ki İsrailoğulları'na şöyle yazmıştık: Kim, bir cana veya yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya karşılık olmaksızın (haksız yere) bir cana kıyarsa bütün insanları öldürmüş gibi olur. Her kim bir canı kurtarırsa bütün insanları kurtarmış gibi olur. Maide:32. İşte bu yüzdendir ki İsrailoğulları'na şöyle yazmıştık: Kim, bir cana veya yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya karşılık olmaksızın (haksız yere) bir cana kıyarsa bütün insanları öldürmüş gibi olur. Her kim bir canı kurtarırsa bütün insanları kurtarmış gibi olur. Maide:45. Tevrat'ta onlara şöyle yazdık: Cana can, göze göz, buruna burun, kulağa kulak, dişe diş (karşılık ve cezadır). Yaralar da kısastır (Her yaralama misli ile cezalandırılır). Kim bunu (kısası) bağışlarsa kendisi için o keffâret olur. Kim Allah'ın indirdiği ile hükmetmezse işte onlar zalimlerdir…………..

Misafir

VALLAH BEN MATERYALIST DEGILIM AMA BEN NE ZAMAN BUNUN YÜZÜNÜ GÖRSEM HOMOSAPIENSTEN GELDIGIMIZE YÖNELIK OLAN TEORILERE INANIYORUM.DIKKATLICE BAKIN ÖYLE DEGIL MI?

Misafir

SENIN DISINDA KIMSE AGZINI ACMASIN HA.KIMSE GÖRÜS BELIRTMESIN,HATTA ABDULLAH GÜLÜDE KHK ILE ICERI TIK HA.HATTA KUSLAR BILE ÖTMESIN BU MEMLEKETTE.YAW SEN NE BELA OLDUN BI MILLETIN BASINA ALLAH SENI DAVUL ETSIN

Misafir

demokrasi varsa herkes fikrini söyleyecektir

levent

ben gülü ne zaman sildim.rahmetli muhsin başkanı fetö öldürdüğünde delillerin karartılmasına ses çıkarmadı.

MİSAFİR misafirliğini bil

GÜL EFENDİ,2019 da sana burdan ve burdaki bazı klavyeşör misafir rumuzlu kaos heveslisi zavallılara da EKMEK çıkmaz boşuna uğraşmayın

İktisat

Abdullah Gül 1 gün için çıkan yasayı çarpıtıyor. 250 şehit var. Abdullah Gül twett konusunda da R.T.Erdoğana gol atmaya kalkmıştı. Apdullah GÜL'e Mete Yarar'ın Darbenin Kayıp Saatleri kitabını öneririm. O gece Ulubatlı Hasan gibi Türk bayrağını yere düşürmeyen, Nene hatun gibi darbecilere boyun eğmeyen ve nice Türk büyükleri gibi destan yazan insanlarımı yargılayalım.

Misafir

Kendinden başka doğruları olan insanları hazmedemiyor. Her konuda kendisi bilgi sahibi. Allah senin şerrinden Türk Milletini korusun.

Misafir

Hani bir şarkı var Sen Allahın bir lütfusun diye. Burada Sayın GÜL'ü eleştirenler hep şunu söylüyor. Sen sus sen Sayın ERDOĞAN sayesinde varsın. O sana bahşetti şunu bunu diye. Gerçi Sayın GÜL bunu biraz hak etti. Çünkü çok pasif.

Demir

Amaaaan Hükümet kendine dönüp biri boğazı gıdıklayıp öksürse düşman ilan ediyor demekki insan yaşlandıkça alınganlașıyor .

Misafir

Yazar Süleyman ÖZIŞIK hiç bir eleştiriyi yayınlamıyor.

Hakkı SEVER

Yanlışa yanlış diyene sitem olmaz. Dost acıyı söyleyebiliyorsa dosttur. Her yanlış adımda alkışlayan şakşakçılar seni uçuruma götürenlerdir, tehlikelidir.

ali koç

bir zamanlar 28 şubatçılar vardı.onların ikna odaları vardı.nasıl ki onların yaptığı zulüm ise, bu iktidarın yaptığı da zulümdür...

battal

Gül ,Arınç çok ayıp ediyor sen sus sus makam mevki kalmayınca sonra tweet zivıt reis ne derse o neymiş muğlaklık yokmuş eğer metinde muğlaklık varsa metin değil türkçe değişir okadar

Misafir

Ya arkadas herkes kayitsiz sartsiz biat etmek zorunda mi?Muhalefet agzini aciyor "terorist" diyorsunuz,icinizden bir sagduyulu cikiyor hemen zan altinda birakmaya calisiyorsunuz.Bu nasil bir siyaset,bu nasil bir dunya gorusu?