BIST 9.096
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,04

Erdoğan istedi: 3. Havalimanı'nın yanına yapılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Kanal İstanbul projesinden çıkacak 1,5 milyar metreküplük toprağın ne yapılacağını açıkladı. Bakan Arslan, toprağın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da çok istediği 3. Havalimanı'nın yanındaki arazinin yeşillendirilmesi için kullanılacağını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
çılgın

Daha sonra Adanadan sinop a kanal açılsın çıkan toprakla kıbrısa bağlantı yolu yapılsın hem çok şehirede deniz gelir

Misafir

Kanal İstanbul sevdasından vazgeçin. Bu proje ülkeyi batırır.Çevreyi yok eder.

dobun mergen

kim memlekete bir çivi çakarsa sevelim sevmeyelim minnettarız destekleriz kim köstek olursa babamızın oglu olsun tepeleriz. ellerine saglık dogruyadamı alkış yok.

Misafir

El emeği, göz nuru fabrikalar, arsalar, ormanlar satılıyor… Şeker fabrikaları satılmak üzere sırasını bekliyor. Ekonomi çöküşte, ekonomi ısınıyor. Ekonominin ısınması demek, büyüme oranının düşmesi, ülkenin krize girmesi, enflasyonun artması demektir.

Mikemmel

Abi bu vatan için gelmiş geçmiş en iyi adam sin sen reis, adam herşeyi mı düşünür yaa bravoo ekonomi siyaset sanayi .... Ulan fakirin diyenin elinde 1500 liralık telefon 2002 den önce Norveçti de bu ülke ben mi bilmiyom lan ülke sefil hayatı yaşıyordu lan.

Malo

sadece o istiyor, 80 milyon bakiyor. yazik

Ercan

Yazık bu İstanbul’a gömdüğünüz paralara, bu paralar 80 tane şehirin ödediği vergiler, bari fabrika yapın tüpmü, tünelmi köprümü yiyeceğiz

Misafir

ilk önce emeklilerin intibaklarını verin yoksa oy alamazsınız

Misafir

Çiftlik Bank’ın valisi böyle de imamı farklı mı? Cuma namazı öncesi bir camide çıkmış vaaz kürsüsüne, telefonunun kamerasını da ayarladıktan sonra başlıyor mübarek Türk Telekom avantaj paketinin faziletlerini anlatmaya. Tövbe Yarabbim, ‘din tüccarı’ dedikleri bu olsa gerek. Geleceğin pazarlamacısı… Yeni nesil satış uzmanı… Ne uğraşacaksın kapı deliğinden tencere satmaya, vapurda-trende patates soyacağı pazarlamaya, telefondan satışa vesaire. Hazır müşteri doluşmuş Cami Bank’a, hazır cübbeyi de giymiş sarığı da takmışsın, ekstradan ayet-hadis sallamaya, Diriliş-Payitaht paralamaya da gerek yok.

SARIYER

Ekonomik denge diye bir şey hiç kalmadı......Bütün dengelerle oynandı, sistemin tüm ayarları yerle bir edildi, yenisini de kuramıyorlar, sıkıştıkça kuduruyorlar.

Cevat

Havayoluna ulaşım nasıl olacak.. Önce bu sorunu çözün.. ANADOLU Yakasının ÇIKMAZ SOKAKLARI NA METRO YAPMAYI BIRAKIN, AVRUPA YAKASININ YENİ HAVALİMANINA Ulaşımını SAĞLAYIN..

  • 1