BIST 9.562
DOLAR 32,49
EURO 34,79
ALTIN 2.491,22

Emlak GYO'dan 20 yıl vadeli konut satışı işte faizler

Konut satışında 20 yıl vade dönemi başlıyor. Peki konut satışında 20 yıl vadeli satışlar nasıl olacak? 20 yıl vadeli konut kredisi faizleri ne kadar? İşte uzun vadeli konut satışının detayları...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

ALIN ALIN SON FIRSAT DÜNYADAN COK FARKLI UYGULAMA YAPAMAYACAKLAR..ELBET EMLAK BALONU PATLAYACAK..KREDILER ÖDENEMEYECEK..DIGER ÜLKELER YASADI..ISPANYA IRLANDA ABD..Balonun büyüklügü hesaplanmis degil,sonra görecegiz..MÜTAITLER ÜLKESI

Abbas adıgüEl

Sayın yöneticilere lütfen iletiniz,bankalara şu anda konut kredisi borcu olanlarda bu faiz politikasından yani düşük faizden yaralanıp yeniden yapılandırma yapabilirlermı?

Erol Baron

Gelirlerin ZAYIF olması nedeniyle 10 yıllık kredilerde bile en az 2-3 arıza yaşanıp kapıya haciz dayanıyorsa, 20 yılda olacakları varın siz hesap edin.

Yeni kolelik sistemi

Hane halki zaten 3 kurus para kazaniyor. kazandigi paranin arda kalanini 20 yilligina size baglamasi demek, 20 yil kit kanaat gecinip biriktirdigi parasini size vermesi demek. yani bi yerde size 20 yil kole olarak calisacak, karin tokluguna? ne icin ? zaten omru en fazla 35 yil olan bir daire icin! El insaf! Yeni somuru sistemi boyle iste!

kolelik

20 yil kendisine calisan koleler ariyorlar.

serpil

hangi banklardan verilecek ve nezaman gercekleşecek faiz oranları

Misafir

hangi bankalardan verilecek bu kredi peki

  • 1