BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,83

Eker: Türkiye’yi eski günlerine götürmek istiyorlar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Diyarbakır milletvekili adayı Mehmet Mehdi Eker, seçim çalışmaları kapsamında Silvan ilçesini ziyaret etti. Burada vatandaşlarla sohbet eden Eker çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 2 Adet Yorum
Hakan KAMALI

maden partiyi bir pkklıya teslim ettiniz demek ki burdaki insanların gözünüzde bir değerleri yok. partimiz 1 millet vekilinden fazla çıkaramaz diyarbakırda. bu insana sahip çıkan sizsiniz kim eski günlere dönmek istiyor siz mi yoksa destek olduğunuz teşkilatlar mı

Hakan KAMALI

bugün silvana geldi onu karşılayan insan sayısı 60. Muhtarlara yalvardık 20-30 muhtar ancak geldi.silvan ilçe teşkilatının yaptığı pislikler rüşvet zina karı kız ayağı ve örgüt sempatizanlığından dolayı.şuan silvanda pkk terör örgütü üyeleri partiyi ele geçirmiş durumda. Mesele salih toy oğlu örgüte yardım ve yataktan ceza aldı kedni eliyle ve nimet aksoyun yardımıyla onu kuzey ıraka götürdü. sosyal medya hesabından gitti tarih belli fotolar mevcut.ilçe başkanı nimet aksoy terör örgütü eski üyesi öz yeğeni hendek olaylarında pkk saflarında öldü. Oğlu halit aksoyun 3 tane yakalama kararı var.nimet aksoyun cinsel istismarda bulunduğu müzeyyen yıldız ilci eşi tarafından boşandı.nazlı sevuç tarafından rüşvet verdiğine dair savcılığa şikayet yapıldı ama savcı ile konuşup olayı kapattılar. Halit aksoy silvandan 38 kişiden 5-10 milyar arası para toplayıp kayıplara karıştı.daha yazacak çok şey var ama gerek yok.

  • 1