BIST 9.704
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.432,38

Dolar bugün ne kadar 11 Eylül 2018 dolar-euro fiyatı

Dolar kuru bu sabah güne yükselişle başladı. Dün ikinci çeyrek büyüme rakamlarının açıklanmasına rağmen tepki vermeyen dolar kuru günü 6.45 seviyesinden kapatmıştı. Dolar 11 Eylül 2018 gününde sakin seyrini sürdürdü. Kapanışta dolar 6.47 oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
Misafir

ZAM YAĞMURU BAŞLADI Kur artışı henüz enflasyona yansımadı, bunlar iyi günlerimiz! “Dış güçlerin oyunu” nidalarından “kriz fırsatçılarına ve stokçulara dikkat” uyarılarına geldik. Tam bir ay önce görüştüğümüz GİMAT toptancıları, zamların eylül-ekim aylarında kapımıza dayanacağını, gıda ürünlerinde en az yüzde 50, temizlik ürünleri ve kâğıt grubuna ise yüzde 50’den de fazla zam geleceğini söylemişti.

Misafir

‘TÜRKİYE’NİN YERLE BİR OLAN İMAJINI TOPARLAMAK KOLAY DEĞİL’

Misafir

Anlatılanlara göre istifasını izleyen hafta sonu Kilimci, Merkez Bankası’ndaki odasına giderek bilgisayardaki bazı belgelerini almak istemiş ancak kendisine izin verilmemiş. “Zaten buradaki her bilginin kopyası alınır, ne yapmak istediğini anlayamadık” dedi yetkili. Yine ekonomi kulislerinde Kilimci’nin Kalkınma Bankası yönetim kurulu üyeliğinin fazla uzun sürmeyeceği de konuşuluyor.

Misafir

“Bize bıraksalar doları anında 5 liraya indiririz” diyen tecrübeli Merkez Bankası yetkilisi konuyu ekonomi terimleriyle anlatmaya başlayınca benim için sadeleştirmesini rica ettim ve şunları söyledi: “Şu an yoğun bakımda kanamalı bir hasta var ve acil müdahale edilmesi gerekiyor. Faiz artışı, hastanın hayatta kalması için yapılacak ilk müdahale demektir.”

Misafir

“Gerçekçi olan faizde 10 puanlık artıştır. Ancak siyasetçiler buna izin vermeyecek gibi görünüyor.” Türkiye’nin IMF’den borç almasının en doğru seçenek olduğunu, ekonomi bürokrasisinin görüşünün de bu yönde olduğunu millet anlayacak.Maske düsecek

Misafir

Ben dolarcı değilim eurocuyum.aktroller recep reis ab sözü dinleseydi ab üyesi olur euro kullanırdık.zamlar gelmez hayat pahalanmazdi.ha eurodan memnunum.saglam para..tavsiye ederim.

Misafir

Kimileri de, ’’bana dokunmayan yılan bin yaşasın!’’, ‘’iktidarın yardımları veya faydalandıkları nimetleri kesilmesin!’’ diyerek zulme sessiz kalmayı tercih ediyor.

Misafir

DOLA DÜŞTÜ DİYORSUNUZ 6.47 AZMI DOLAR 5 TLDEN AŞAĞI DÜŞMEDİKDEN SONRA ONA DÜŞÜŞ DENMEZ YAZIK BU ÜLKEYE YAZIK BU İNSANLARA YAZIK TÜRK PARASINA PUL ETTİNİZ..

😎

Evet dolar düştü, Allah’ını seven bulunca bana haberi versin. Tek madeni dolarımdı 😥

Türkoğlu...

Sallayın okunacak site olmaktan iyice uzaklaştılar zaten. Benim gibi yapın gülün geçin...

yücel karataş

NE BİÇİM HABER YAPIYORSUNUZ ALTI ÜSTÜ 2 KURUŞ DÜŞTÜ DİYE SANKİ 1 TL DÜŞMÜŞ GİBİ HABER YAPMIŞSINIZ KAFAMI BULUYORSUNUZ BİZİMLE DOLAR 6,48 BU DÜŞMÜŞMÜ OLUYOR ŞİMDİ

Misafir

Umreye gidecektik, hayallerimiz vardı. Maalesef suudinin riyali bizim iki katımız oldu. Neden böyle oluyor hiç aklım almıyor. Niye değer kaybetti liramız. Yada neden dolarla götürüyor bu şirket, diyanet. Sabitle türk parasına. Sadece doların değil, hepsinin yanında değersiz paramız.

Ali

Patladı patlıcak bakalım ne zaman ecevit krizi ni cok arıcaz

Turgay

Netice faizler artacak hani reis faiz artamaz diyordu ne olacak şimdi.Hemen Merkez Başkanını görevden alın ne demek faiz arttırımı.

Misafir

Reisimiz başımızdan eksik olmasın.sayesinde dolardan iyi para kazandık.

Misafir

Dolar aktrollere iyi döşeme yaptı.

Misafir

Sadece 2017’de TÜİK verilerine göre Türkiye’den 245 bin gencin ülkeyi terk etmesi, ‘beyin göçü’ gerçekleşmesi rastlantı değil.

Misafir

Sende kına yak ermeni sever

Misafir

Dolar hepinizi yere serer.recep ve damat dolari yenemezler.

Misafir

Dolardaki düşüş derken neden bahsediyorsunuz algı yaratmaya çalışmayın TL dolar karşısında değer kaybetti bunu anlıķ üç kuruşluk düşüşlerle kapatamazsınız

Misafir

Dolar düşüş diyebilmek için doların 4,20 lerin altına düşmesi lazım çünkü doların olması gereken 3,70 lerden 6,50 lere geldi.

reel siyaset

merkez bankası beklendiği gibi bir faiz artışına gitmeyecek... çünki başkan(ı) faiz yükseltmeye karşı... birkaç yüz baz puan göstermelik artış olacak okadar... sonra dolar, euro yürü ya kulum....!!!!

Misafir

çıkmadığı için sevinelim istiyorlar...

Misafir

çkmamasına sevinecez galiba bugidişle...

ddd

söylenecek söz yok sanki dolar 5 tl nin altına düşmüşte dolardaki düşüş diyorsunuz sanki sadece dolar tek yükseliyor bugün Türkiye nin parası Savaşta olan Suriye Irak dinarı kadar değerli değil ne hale geldik be