BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.431,45

Dolar 1 yıl sonra 7.07! Merkez Bankası beklenti anketi açıklandı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Beklenti anketi sonuçlarına göre eylül sonu dolar kuru beklentisi 5.8906 TL'den 6.5938 TL'ye geldi. Merkez Bankası anketine yıl sonu tahminlerine göre enflasyon da artış gösterecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Can

Ya biz doların düşmesini bekliyoruz,bunlar böyle açıklama yapıyor..cidden allah insanımıza sabır versin,hayat pahalılığından gına geldi..biz ülkemizin refah seviyesinin yükselmesini bekliyoruz,düşmesini deil ey devlet yetkilileri!!!!

Misafir

her zamanki gibi merkez yine yanılır onun üstüne 2 daha koyun siz

ahmet

niye sabit kalmıyor da artıyor..buna kafa yoracaklarına 1 yıl sonraki tahmini yapıyor..

Misafir

varışş, eğer o rakamı görürse sende varmışııınnn. :)

Misafir

hep anketin üzerinde rakam çıkıyor 10 tl yi zorlayacak gibi.

Ali

Dövizi artık tutamayacaklar çünkü ekonomi iyi durumda değil.

D21

Suç merkez bankasının değil... ekonominin başında bakkal çırağı var.

Misafir

Hey güzel Allah'ım koskoca ülkenin ekonomisinin geldiği hale bak DOLAR KURU BEKLENT�ANKETİ gulermisin aglarmisin...

Recep

Tahranda yapılan zirve sonrası Türkiye, Rusya ve İran Merkez bankası başkanları anlaşma yapıldığını ve kendi para birimleri ile önümüzdeki sene ticarete başlayacaklarını açıkladı. Bu ne demek? En büyük ithalat kalemlerimiz olan petrol, doğalgazı vs dolar ile değil, lira ile alacağız. Yani dolara artık eskisi gibi ihtiyacımız olmayacak.

Recep

Doların piyasalar kapalı iken saatler içerisinde 4.9 liradan 7.2 liraya çıkması ABD'nin Londra üzerinden yaptığı manipülasyon sonucuydu. ABD başkanı, başkan yardımcısı Türkiyeyi ve Türk ekonomisini hedef alan açıklamalar yapıyor çünkü PKK ve FETÖ destekleyen ABD'nin nihai hedefi Türkiyeyi bölmek. Dolar düşmenin ötesinde gümleyecek. Ne zaman? Rusya, Çin ve İran Türkiye kendi para birimleri ile ticarete başladığı zaman. Azıcık sabır.

kimsesiz

sayın merkez bankası ve de ekonomiden sorumlu olan zevat dolar dediğiniz rakamda kalmazsa istifaya varmışınız.

kimsesiz

ülkenin ekonomisini yöneten merkez bankası tahminlerinde yanılgı üstüne yanılgıya düşüyor ama hala ekonomiyi yönetiyor.derhal banka yöneticileri ve ekonominin başındaki zevat istifa etmeli

Akay

Üzerine 1 tl daha koy

eren

Dolar yılbaşına kadar 10 tl maalesef acı gerçek...

Bu Fakir

Anketler bilimsel değildir, sadece tercih eğilimlerini ölçmeye yarar. Doların belli bir süre sonra ne olacağını ise uzmanları tahmin edebilirler.

Misafir

Merkez bankası dediyse doğrudur.! Geçmiş yıllardaki kur ve enflasyon tahmin verilerinden sadece 1 tanesi bile tutmadı. Yani SU KATILMAMIŞ YALANCIDIR.

  • 1