BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,65
ALTIN 2.521,65

Dindar olmak mı, Din düşmanlığı mı?

Din düşmanlığı ya da Dindar insan nefreti sonucu çıkarmak mümkün mü?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
ertekin

Demek ki neymiş?Din işinde iyi para var.

vatandaş

sayın bakanımız çok güzel konuşmuş kendisini tebrik ediyorum.Sayın bakanımız ''Mümin'' kelimesinin yerine ''Dindar'' kelimesini kullanmış.Bu kendisinin bu konulara ne kadar vakıf olduğunu gösteriyor.Dindarlık alışkanlıktır ama Mümin olmak samimiyettir, kamil ,erdemli insan olmak demektir.İnşallah kendisine ayak oyunu oynamazlar bazı kesimleri bu söylemler çok rahatsız etmiş bu kesin.Allah hepimize '' Mümin '' olmayı nasip etsin inşallah

Ahmet Selim ÖZAL

Özetle; “İnsanların Amelleri(amelini yapan kendine yapar. Ameline bakarak çok iyi, yada kötü dememeliyiz) ülkenin ortak paydası değildir, ortak payda ahlaktır”

Misafir

Kardeşim İskoçya, Japonya, Finlandiya, Kanada vb. ülkeler ahlaksız mı, adamlar dinsiz, Bakanın dediği şu önce insan olacağız sonra Müslüman. İnsan olmadan Müslüman olunmaz. Şimdi Müslümanlık iddiasında bulunan ülkelere bak, Suriye, Mısır, Libya, Cezayir, Yemen, Ürdün vb., bu ülkeleri Japonya vb. ülkelerle mukayese et ne göreceksin? Selam ve esenlik Müslümanların üzerine olsun. Bu arada saydığım Müslüman ülkelerinin insanları hep batı ülkelerine sığınıyor, göç ediyor neden bi düşün be kardeşim.

Misafir

dindar ve kindar bir nesil örneği olabilir misin?

Misafir

dindar ve kindar bir nesil mi istenmişti yoksa ben mi hayal görüyorum?

ervan

esefle kınıyorum. ahlakın temeli dindir ve dindarlık ahlaklı olmayı zorunlu kılar. gizli din düşmanlığı yapmayın laan

baki

Mustafa beyin yazısına katılıyor Sayın bakanın değerli bir insan olduğunuda biliyor başarılı olacağına inanıyorum her işin başının ahlak olduğu su götürmez bir gerçektir..dikkat edilirse her siyasi fikir ve din inancına sahip her kim olursa olsun ilk önce namus vicdan ve merhamet sahibi olduğu ölçüde değerlidir erdemlidir söylem değil fiil önemlidir aksi halde gerisi içi boş laftır.

Misafir

Din insanlara ahlaksızlığı mı emrediyor ki geri kalmışlığımızın nedeni olarak dini görüyorsun. Gerçekten islamı yaşayan ve kurallarına uyan birisi ahlaksız olabilir mi? İnsanların dini kullanarak çıkar elde etmesi karşısında dini kötüleyerek mi bir yere varacağız!!!

duran saat bile 2 defa doğruyu

muastafa bey ilk defa bu günkü yazınızı çok beğendim bir de laik devlet karşıtı olmasanız atatürk büstlerinin fazlalığından şikayetçi olmasanız bu yazınız gerçekten çok değerli olacak tı

önce cevap vermeliyiz

Japonyada din yok,eğitmide yok.Fransada din dersi yok,ABD de de din dersi yok.Ama japonlar bizden daha zengin müreffeh, mutlu ve ahlaklı insanlar .Diğerleride öyle zaten söylemey gerek yok. Nasıl oluyor bu ? Bunun cevabını vermeden imam hatip açmanın ve ha bre din dersini zorunlu kılmanın hiç bir anlamı yok .Neden ? Önce cevap ver..

Misafir

Berberoğlu, er geç tahliye edilecek ve beraat edecektir. Dilerim Anayasa Mahkemesi yolu yeterli olur, AİHM’ye gerek kalmaz.

Erol Baron

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk gibi RTE'de başka bir versiyonla paranın dini imanı yok dedi..... Evet, er veya geç AHLAK galip gelecek çünkü ahlakta hileye, FETÖ'ye, cemaatlere, M.Kemal'e hakarete vb. yer yok.

  • 1