BIST 9.525
DOLAR 32,67
EURO 34,92
ALTIN 2.523,48

Deniz Baykal hesabından atılan canlı bomba iddiası yalan çıktı

Deniz Baykal, sosyal medya hesabı üzerinden bomba ihbarında bulunduğu iddialarını yalanladı. Deniz Baykal, sosyal medya hesabının olmadığını belirtti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 44 Adet Yorum
Misafir

Munafik sizlersiniz masum insanlarda ve asker polisimizde kaniniz var

sedef

Bu hesabı kim açmış imi timi belli değilmi ne gereği var böyle panik yaratmaya çalışıyorlar.

Misafir

Twitteri Nesrin hanim atmisdir kesin,Baykalin Erdoganla ortak yanlari var dikkat edin.

Memleket üç kağıtçı dolmuş

Deniz Baykalın,İlber Ortaylının,Celal Şengörün facebook veya twitter hesabı yoktur.Olanlar da sahtedir.Zaten TV de söylemişlerdi.

Balyoz

Deniz bey yapacak galiba.Cok emin konustuguna gore saatini da biliyor mutlaka.Saray sefiyle malum iliskilerinden olsa gerek.

KÜRD DEVLETİ

KÜRLERİN DEVLET KURAMAMASI BECERİKSİZLİKTEN DEĞİL, TÜRK VE ARAP VE FARS MÜNAFIKLARININ GÜZEL DİNİMİZ İSLAMI KULLANARAK SİZE FEDERASYON VERECEĞİZ DEYİP KANDIRMALARIDIR. YOKSA ERMENİLER KADAR DA OLAMIYOR MU KÜRDLER. İNGİLİZ TOHUMU İSMETİN OYUNU KÜRD DEVLET KURDURMADI

KÜRDİSTAN SİLAHLI KUVVETLERİ

kürdlerin pkk dan felan vazgeçtiği yok kendinizi avutmayın, pkk lı dedikleriniz ordaki ailelerin çocukları, kim evladından vazgeçer. kendinizi kandırmayın. pkk dediğiniz kürdistan ordusu kim ordusundan vazgeçer.kürdler ordulaşıyor.

yorum

bu sahtekarlığı yapan canlı bombanın tam kendisi...sosyal canlı bomba....

NELER OLUYOR

NEDEN SEN,NERDE DEVLET,SAÇMALAMASAK İYİ OLACAK.O HESAP KENDİNİN DEĞİLSE AÇIKLAMALI BAYKAL,HEP GÜNDEM YARATIYOR,NE BU YA

Analiz

Ülkemiz pakistana,afganistana,ıraka,suriyeye benzetilmeye,döndürülmeye çalışılıyor.can güvenliğinin olmadığı,bombaların patladığı 3.dünya ülkesi konumuna düşürülmeye çalışılıyor.uyanık olmak ve bu durumdan çok kısa sürede kurtulmak zorundayız.ne yapılacaksa hemen yapılmalı acil çözüm yolları bulunmalıdır.Türkiye böyle bir stresi uzun süre üzerinde taşımaz,taşıyamaz.yapılmak istenen iç çatışmadır.insanların birbirine düşürülmesidir.bu oyuna gelmemeli çözüm ve barış için tüm yollar denenmelidir.Teröristler şunu çok iyi bilmelidir.Bu vatanın evlatları Türkiyeyi asla ve kata terketmez.bu aziz vatanı kendisine yar olmazsa başkasınada yar etmez.

Mehmet

Kimse hayal peşinde koşmasın, Çanakkale ruhu da , Kurtuluş savaşı ruhu da hala içimizde, sakın bir aptallık yapmayın. Kalleşlerin sonu eşek cennetidir.

Misafir

sayın baykal sen kimden aldın istihbaratı CHP olarak siz arkanızı kime dayadınız söyleyinde bilelim ???

onur

Sayın Baykal'ın twitter hesabı yoktur. kendisi söylemişti bir kaç ay önce. bu hesap sahte

Misafir

Allah belanı versin vatan haini seni.

Misafir

Cenab-ı Allah Tüm terör örgütlerini be başta ppk köpekleri ile yandaşlarını Kahhar eylesin. AMİN

Analist

yazık oldu ülkemize.insanlar sokağa çıkamaz hale geldi.Antalyada turizm perişan halde,turizm can çekişiyor.Onbinlerce otel personeli işsiz kaldı.5 yıldızlı otellerin büyük kısmı satılık alan yok. Allah muhafaza bunun üzerine birde bombalı saldırı olursa işin içinden çıkılamaz.Rabbim vatanımızı,milletimizi korusun.Teröristlere fırsat vermesin.Amin.

baha

Bunu insanlara duyurarak tedirgin etmek, korku salmak doğru değil, böyle bir bilgi varsa devletin ilgili birimleriyle paylaşılması gerekir.

ali kaya

devletin dagudaki insanlarimizi katletmesini alkislarsak, batidaki ölümlerede sadece seyrci kalmis olacayiz.isin gercegi tamda budur.ne doguda nede batda insanlarimiz ölmesin. ayrilalim olsun bitsin

fikret boduroğlu

insanlar ,tedbirli olmalı gerekmedikçe ortalarda dolaşmamalı ama günlük yaşamlarında da geri çekilmemeli eve de kapanmamalı.aksi terörün istediğidir.

Misafir

aynen katılıyorum. akp nin chp deki turuva atı olan deniz baykal patlayan bombaların sıradan işler olduğu ülkede kimsenin ulaşamadığı istihbarat bilgileri vererek(!) süpermen edasıyla ülke kurtarmaya soyunmuş.cumhurbaşkanı erdoğan başkan olursa baykal ın başkan yardımcılığı çantada keklik.baykal ı kutluyorum(!)

Misafir

Rusya o bölgede pislik adilik sezmis olmali. isid pyd pkk ayni insanlik ölüyor. Kabadayilik dünyaya yayilamaz bu felaket olur insanlar haksiz yere gidiyor. türkiye konumu geregi kalitesini belirtmeli insanlik kacinilmaz kurallari gerektiriyor hep birlikte insanliga.

misafir

Uluslar arası desteği kaybolan AKp ve Derinciler Kendilerinin yapacak eylemi Pkk yaptı diyecek

osman

deniz bey bu ülke için birde kendi koltuğu için,şimdide erdoğan için çok çalışıyor kiymetini bilelim......

******

bu şekilde yapmak ne kadar yanlış herkes artık korku içinde otobüse metrobüse binerken yada avm ye giderken korku ile dolaşıyor yok böyle birşey biliyorsan bu ülkenin polisi var askeri var git onlarla paylaş bu şekilde yanlış gerçi herşeyi yanlış

antalyali

simdi bu adam ne diyorki biri bana anlatsin bunun yerimi