BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.421,26

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 100 Günlük İcraat Programı'nı açıkladı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde, "Cumhurbaşkanlığı 100 Günlük İcraat Programı" tanıtım toplantısında kabinesinin eylem planını açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Misafir

35.000 polis alınacağına göre; bu işin sonu karakolda bitecek gibi geliyor bana

avaz

Başbakan Binali Yıldırımın 24 Ocak 2017 tarihinde açıkladığı "Cazibe Merkezleri teşvikleri"ni hatırlayan var mı? Ülke bu merkezlerle büyük atılım yapacaktı. ne oldu? İyi uykular sayın vtandaşlar.

dertli

Vatandaşın mı yüzü gülecek yandaşın mı?

Balaban Beyi

Syn.Yetkililer; Türkiye son 16 yılı AKPnin tek başına iktidar olduğu bir durumda yaşadı. AKP hükümetlerinin isteyip de kanunlaştıramadığı hiç bir konu yoktu. Şimdi sanki 16 yıldır başka bir parti iktidardaymış gibi bir hava yaratmak, gerçekten biraz TUHAF oluyor.... Yaptıklarınız Yapacaklarınızın teminatı olduğuna göre, maalesef Türk Milleti için pek sevinme hissi duyamıyorum. Ancak, yine de Ülkem ve Milletim için iyi ve başarılı olmasını diliyorum.

Misafir

Bu Haberle ilgili Yorumları okudum Ülkemizin içinde bulunduğu Ekonomik tablo sağ duyulu vatandaşlar tarafından net olarak biliniyor, yorum yapan herkese teşekkürler.......Ayrıca 100 Proje için bende yorum yapamadım, halkın projesi olmadığı da net

NEREYE KADAR BAKALIM.......?????

C.BŞK.NININ DAMADI AÇIKLADI YA,UZAYA YOL YAPILACAK DENSE BU MİLLET İNANIR.??BUDUR İŞTE,ARTI CHP NİN SORUMSUZLARI,KOLTUĞA YAPIŞMAYI DEMOKRASİ SANANLARI EKLERSEK DAHA NE OLSUN.ENFLASYON VERDİKLERİ ZAMLARI KATLAMIŞ NE GAM..DİMİ CHP.???

Remzi ÖZDEMİR

Yüzde 17'ye yaklaşan bir enflasyon var, son elektrik ve doğal gaz zamlarıyla birlikte enflasyonun bir sonraki ay da yüzde 20'ye yakın gelmesi bekleniyor. Bu ciddi bir ekonomik bunalım.Tüm bunlar olup biterken vatandaş, halen daha bu konuda hükümeti sorumlu tutmuyor.Dahası, hükümet öyle bir algı yaratmış ki, vatandaşın kendisini suçlamasını sağlamış.***Amerika parasal genişlemeye son veriyorum dedi ve dolar yükselmeye başladı. O tarihte doların yükselişini, hükümet Gezi olaylarına bağladı.İnsanlar buna inandı, dolardaki yükselişin Gezi'den kaynaklandığını sandı.Ekonomik beceriksizlikten kaynaklanan nedenlerle dolar yükseldi, yükseldikçe, hükümet yeni yeni bahaneler buldu ve vatandaş da bu bahanelere, acı ama gerçekten inandı.Hükümetin ekonomik beceriksizliğini hâlâ dış bahanelere dayaması gerçekten trajedi.Lütfen, dolardaki son 5 yıllık yükselişe bakalım. Dolar, sürekli yükseliyor.Yükselmesinin nedeni, Türkiye'nin üretmemesi ve para kazanmasıdır.

Remzi ÖZDEMİR

Amerika ile yaşanan gerginlik nedeniyle dolar çok daha da hızlı yükselmeye başladı.Dolar Amerika'yla gerginlik olmasa da yükselecekti. Çünkü Türkiye'nin kısa vadede ödemesi gereken çok ciddi dış borçları var.Özel sektörün 250 milyar dolara yakın bir borcu var. Bu para üretime gitmedi lüks tüketim ve betona gitti.Borcunu ödeyemediği için bankanın kapısına gidip yapılandırma isteyen şirket sayısında patlama var.Bankalar, bunların daha ne kadarına yapılandırma yapacak ne kadar gücü var bilinmez.Ama artık bankalar da, yurt dışından çok kolay para bulamadığı için bu yapılandırmanın olmayacağınıdüşünüyorum.Yani bu şu anlama geliyor, Türkiye'de seri iflaslar yakında başlayabilir.İflas demek büyük bir ekonomik çöküntü demektir, işsizlik demektir, işsizliğin olduğu ülkede ekonomi durur.

Misafir

Zannediyor ki, milletin evleri döviz dolu, satın dövizlerinizi diyor. Millet aç, efendi. Ne dövizi, sen sat, Berat satsın, Bilal satsın dövizlerini. ..Hem de satın da, dekontunu da gösterin millete.

Misafir

hoppa çikka tıkka çikka dıptıs dımtıs

Misafir

100gün sonra dolar 12tl

elektrik pahalı

Kişi başına milli geliri 11 bin dolara çıkarmışlar. Helal oldun. Ben ve eşim çalışıyoruz. Kamuda 2 çocuğumuz var kişi başına düşen gelirimiz yıllık ancak 3 bin doları buluyor. Bu nasıl bir hesaplama. Memur ayda 500 -600 dolar arası para alırken nasıl 11000 dolara ulaşılıyor....

Misafir

Erdoğan Yatak Odalarında!_____________________ “Yastıklarınızın altındaki dövizleri çıkarın'.Salondan bir kişi ‘Olanlar çıkarsın!’ diye seslendi. Bu sözler üzerine Erdoğan, “Ben de olanlara sesleniyorum zaten" diye cevap verdi.

Misafir

Müteahhit olmak için acele edin! ........Saray Para dağıtıyor!.......Tarafsız olması gereken Cumhurbaşkanı nasıl işi gücü bıraktı, Bütün gün AKP'ye destek ve seçim çalışması yapıyor?.......

ARANAN BAKANLAR

Orada Oturanlara iyi bakın!........İki Tanesi Batı Ülkelerinde Kırmızı listede.........

Misafir

YURTTA SAVAŞ CİHANDA SAVAŞ! ............. Yunanistan'la da kavga var!...!............Saray Dışişleri Dimitris Kufodinas’ın Volos’taki açık bir cezaevine nakledilmesinin kabul edilemez olduğunu açıkladı.

Mem

Benim 100 üm ancak AKP giderse ve bunlar yargılanıp bunlara oy verenler para cezası kesilirse ancak güler 100 proje sonucu dolar 7,5 TL

mert

Kuzey Kore nin medyasi gibisiniz. Sizede cok gormuyorum.

Misafir

Alman gazetesi Die Welt, Trump yönetiminin Türkiye'nin iki bakanına yönelik yaptırım kararının aslında ekonomik bir anlamının olmadığını, buna rağmen liranın hızla değer kaybettiğini, daha geniş çaplı yaptırım açıklaması halinde devletin iflas edebileceği yorumunu yaptı.

  • 1