BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.425,32

'Çıldırtacak aday' şimdi kimi çıldırtıyor dersiniz?

CHP'li Özgür Özel, "çıldırtacak aday" iddiasını ortaya attığı gün, Muharrem İnce'nin ismini mırıldamıştım. İnce'nin Tayyip Erdoğan'ı değil, Kemal Kılıçdaroğlu'nu çıldırtacağını ilk söyleyenlerdenim.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 48 Adet Yorum
Erol Baron

Reis bomba bir kabine ile Türkiye vizyonunu yükseklere taşıdı. Türkiye Reis ile artık chp nin yerleştirdiği vesayetçi, hortumcu, beleşçi, hırsız, arsız düzenini bozdu..

Misafir

Sende de be kültürlü, tahsilli bir görüntü yok zaten...

Misafir

Sen Fransa'dan bize ayar ver. Biz Kraliçenin adamlarıyız!

Erol Baron

Bir intikam şeklini tarif eden "œil pour œil, dent pour dent" (göze göze, dişe diş) diye bir deyim var Fransızcada......Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bunu anlamış olacak ki, kendine ters bakan batılılara o da ters bakıyor ve iyi de ediyor çünkü, bunun tersi onu ezilmesi demekti..... Güçlü TSK ve oldukça akıcı İngilizcesi de ona güven verdiği gibi, onun yurt dışında daha dik yürümesini de sağlıyor..... Riyakar ve cahil gördüğüm AKP'yi hiç sevmeme rağmen bir gurbetçi olarak Mevlüt Çavuşoğlu'nun tekrar Dış İşleri Bakanlığına getirilmesine sevindim açıkçası.

Misafir

11. 12. 13. 15. seçimde de çooooook başarılı Gılıçdaroğlu'nu desteklemeye devam edin.. Akıllı, çağdaş,demoooookrat gardaşlar...

Misafir

beraber yürüdük biz bu yollarda....

Misafir

Anlayana çok güzel tespitler ama anlamazlar ki, baksanıza yorumcu kundemacı hiç anlamamış

kundemacı

Sen CHP' yi merak etme. Sen sahibine sadık ol yeter.

Sarıların Sedat

Mıaarrem chp yi çıldırtacak, Türkiye rahat nefes alacak...

DA

DÜŞÜNCELER VE SÖYLENENLER İCRAATTA FARKLI OLDUĞUNDAN YAZARI VE YÖNETİCİLERİ BEĞENMİYORUM

MİSAFİR

ÖZGÜR ÖZEL GİBİ KK GİBİ ADAMLARIN ARKASINDAN KEDİMİ BİLE BIRAKMAM GİTSİN,MİLLİ DEĞİLLER TEK DÜŞMANLARI DEVLETİMİZ DEVLET BAŞKANIMIZ ABD PENSİLVANYA VE PKK BAĞLANTILILAR .TÜRKİYE HARİÇ HERKESE DOSTLAR .AMA TÜRKİYEYE DEVLETE MİLLETE İSLAMA MÜSLÜMANA DÜŞMANLAR .CHPKK KAPATILMADAN TÜRKİYEDE HUZUR OLMAZ ADALET OLMAZ

salhor

OY VERDİĞİMİZ SANDIKLARIN DÖKÜMÜNÜ İNTERNETTEN KONTROL EDİNCE, MUAZZAM BİR HDP PATLAMASI görüyoruz. Çok canım sıkılıyordu. Çünkü CHP'lilerin bu "HER EVDEN BİR OY" direktifinin tutacağını sanmıyordum. Ama başka izahı yok bu HDP oylarının. Kuruldu kurulalı AKP'yi ve Erdoğan'ı destekleyen bir seçmen olarak şu FETÖ ayıklamasında FETÖCÜLERİN hedef seçtiği damadımın 20 ay hapiste sürünmesi ve kızımın, torunlarımın helâkliklerine AKP'nin sadece seyirci kalması, MHP'nin de ülkücü olan damadımla ilgilenmemesi sebebiyle müthiş sinirlenmiş, küsmüştük. Akşener'e, oğlunun GEZİCİ olmasından ötürü küsüm. Geriye Karamolla ile HDP kalıyordu. Şeytan dedi Oyunu HDP'ye ver anasını satayım.Ama onca şehîdimize döktüğümüz gözyaşları vardı. Gene Akşener'e yöneldik. AKP'yi şu oy dökümleri şaşırtmasın. İki geniş aile, sırf şu zulüm sebebiyle küs. Putin'i tercih durumundayız.Aşikar FETÖCÜ'nün iftiraları muteber ha?!.

MİSAFİR

ERDOĞANI SEVİN VATANI MİLLETİ SEVİN İSLAMI SEVİN MÜSLÜMANI SEVİN İÇİNDE BULUNDUĞUNUZ KEPAZELİKTEN KURTULUN,ALLAH HİÇ BİR HAİNİ NANKÖRÜ SEVMEZ

mevhibe inal

ÇILGIN PROJE meraklısı kimler?! Yalan Borsasını çökertin önce. Sonra da Herkese çuvaldız batırırken, iğneyi de kendinize batırın.

kundemacı

CHP, pkk ile çözüm süreci adı altında işbirliği de yapmıştı galiba. Bunu da yazmak gerekir. Kimin kimin yanında olduğunu buna göre belirlemek gerekir.

Misafir

09 Temmuz 2018 11:54 hizmet derken dünkü tren kazası gibi mi ?? ilginç bir bakış açın var...yada ilginç bir hizmet anlayışın var haaa bu arada ülkene 5 milyon mülteci alarak dünyanın hiçbr yeri seçim kazanmaz...lakin uyutulan bir halkla değil seçim cehenneme bile götürürler.kiii tren kazası cehennemden beter olmuş....

Misafir

O zaman İnönü İsveç te olsa diktattör olabilirmiydi ?

Misafir

Sarkozi Türkiyede seçilirse mıaarremde fransada seçilir. Açııkkk neettt..

Misafir

rtenin iman gücü var erooolcum bence sen bi merdiven altından yazıyosun bırak masal anlatmayı

beki

Özgür Özel'in dediği de doğrudur: Recep Tayyip Erdoğan çıldırdı ve sayın İnce ile birlikte partilerine fark attılar ve ilk turda çılgınlık bitti. Artık güçlü Türkiye'nin vaktidir.

Misafir

Saçmalama Nisan ayında yapılmış.

Misafir

Önüne gelene küfreden, kendisinden yardım isteyen bayandan yararlanmaya çalışan birisi mi dürüst?????????????????

Misafir

Baron, öyle bir yerde İncenin kazanma şansı sıfır, RTE'nin şansı % 99 olurdu. Çünkü, adamlar senin gibi siyasi fanatik değil. Siayet nedeniyel gözleri kör değil. Ülkesine hizmet edecek adamları arıyorlar. Anladım sen onu. Anlamadıysan bir daha anlatırım.

Misafir

reklamlar tamamda hava durumu ne zaman

Misafir

Bir olamaz tabii ki. Ülkesindeki tüm sıkıntıyı çekip, ülkesinin derdi ile dertlenip, gece uykusu kaçanın oyu; yurtdışında gamsız tasasız gününü gün edip ülkesine vatandaşın faydasını sadece harcadığı para ile ölçen birisinden en az 10 kat fazladır. Senin oyun 1 sayılıyorsa, senin FAYDASIZ dediğin gencoğlunun oyu 10 sayılmalıdır. Hatta elinde yurtdışında gül gibi yaşayacak tüm imkanı olduğu halde buradan gitmeyen vatanını terketmeyenin oyu da 10 sayılmalıdır.