BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,46
ALTIN 2.487,53

CHP ağzındaki baklayı çıkardı! Bomba HDP itirafı...

CHP eski İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, CHP'nin yerel seçim stratejisini ifşa etti! Çiçek, "Kriterlerimize uyan HDP'lileri CHP'den aday gösterebiliriz. Yerel seçimler alternatifli. HDP kabul ederse bu gayet olabilir." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
halit becene

vah atam vah.chp kimlere kalmis.yazik.hemde cok yazik.anitkabirde atam`in kemikleri sizlamistir.hicmi secmeninizden utanmiyorsunuz ? amac sadece balli maas ve partideki koltukmudur ? yoksa turkiye cumhuriyetinin selameti ve yurttaslarinin refaha ermesimidir ? secim sizin anlayabilene.

Abidin

Hasan, chp ye bu eleştiriyi sadece akp'liler yapmıyor. 80 yıldır chp li olan aileler yapıyor. Sen kafanı kuma gömmeye devam et bakalım. Kral çıplak.

Misafir

Sen yiyeceğini yemişsin Hasancım, konuşacak halde değilsin.

Hasan

Zamanında CHP ve ülkenin kurucularından ağzına geleni söylediniz, demediginiz hakaret kalmadı. Şimdi ise aynı kişiler CHP yi, kurucusunun izinden ayrıldı diye eleştiriyorlar. Yersen...

Misafir

En isabetlisi CHP TOPLU HALDE hdp ye katilsin sonra chp partisi ortadan kalksin hic olmaz ise Ataturkun mezarda kemikleri sizlamaz,

Hakikati gizlenemez zaten..

Artık ha HDP ha CHP!.. Anket yapın bakalım memleket ahalisinin yüzde kaçı "FARK VAR!.." der... Sahi "Fark var!.." diye seçim namesi yapanlar dahi sizlerden farksız haldedir bu yüzyılda;Neden acaba? AHİR ZAMAN OLDUĞU İÇİN Mİ? (Bu mesaj da sizleredir Saadet partisi fedaileri...)

Kaan

PKK Ortadoğu ve Dünya'nın bir realitesi. Nitekim devlet ve AKP Hükümet'i PKK ile onlarca resmi görüşme yaptı. Deve kuşu politikası, inkârcılık nafile...

Misafir

Tabiki hdp li adayı kabul edersiniz. Çünkü chp olarak siz kendinize özünüze karakterinize siyasetinize yakışanı yapıyorsunuz. Orasını burasını jpg ypg pkk ya dayayan alçakları aday gösterirseniz chpliler millette topluca sandıkta gösterir size. Seçim sonrasıda sonuncusu ile 9 olan yenilgi sayısı 10 a çıkar habire sebeplerini tartışır dururuz tv kanallarında

Hepinizi sileceğiz.

Kendilerini kandıran Chp liler: Ama Akp pkk açılımı yaptııı. Meclis Baskan Yardimciligina hdp li isim icin oy verdileeer. Cumartesi hainlerini döviiiyleeer. Hey vatan hainleri hic merak etmeyin her gun birinizi bir gün hepinizi sileceğiz.

Misafir

Chp adam olmuyacak akp nin de hali ortada altarnatif çözüm bulmak şart

ÖTÜKENLİKURT

ÇÖZÜM, HDP dışındaki partilerle işbirliğinde... Seçilen bölgeler makul.. Sevilen kapasiteli adaylar belirlenirse ip göğüslenir!

Ahmet Çksy

CHP çizgisini NET olarak belirtmiş. Maksat ülke değil, maksat OY. Size de bu yakışır... Alkışlıyoruz.....

ruzgar67

Sizede bu yakisir

Okur32

Bu adam Albay rütbesi almış emekli bir asker değil mi? HDP yi dağdaki çoban kadar bile bilmemesi mumkun mü? Boşuna değilmiş kadro dışı kalması.Bu söylemler CHP yi batida bitirir

Misafir

BAŞTAN BERİ SÖYLÜYORUZ CHP PKK NIN DA YAN KURULUŞU DİYE NERDE TERÖR ORDA CHP YILLARDIR BU BÖYLE

Misafir

ALLAHINI SEVEN, ZERRE AHIRET KORKUSU OLAN BIR AKP LI CIKSIN BANA 2004 YILINDA AKP ZINAYI SUÇ OLMAKTAN NEDEN ÇIKARDIĞININ AÇIKLAMASINI YAPSIN. AB NİN EMRİMİ ALLAH'IN EMRİMİ AKP İÇIN DAHA ÖNEMLİDİR. CEVAP BEKLIYORUM.

İşte gerçek

Dursun Çiçek Ergenekondan alınmamışmıydi

Misafir

CHP yi şimdiden sıfırladı sayın terörist destekçileriyle bir olup milletten oy alınmaz yazıklar olsun.

Misafir

Dursun beyi kutlarim en azından takiye yabmiyor yabtiklari ni anlatmış chpkk

Bayan Öğretmen

Bir Kürt olarak diyorum ki bin kere yazıklar olsun! Hdp, asla belli bu kitleyi savunucu değil kesinlikle ülkeyi parçalama peşindedir. Chp, senin de bir farkın yok; onlardan...! Gerçekten sözün bittiği yer. Ne olursanız olun ama asla yıkıcı olmayın. Bu ülke bizim, hepimizin. Orta Doğu ülkelerinin halini görmeyecek kadar mı körsünüz?

Erkan.

PKK+CHP=??????BU NEDİR BUNU BANA ATATÜRKÇÜYÜM VATANIMI SEBİYORUM DİYEN AÇIKLASIN. BUNDAN BAHSETMESİ BİLE VARYA HAİNLİK HADİ İZMİR MARŞI SÖYLEYİN MARŞIMIZI BİLE TERÖRİSTLERE VERDİNİZ. YAZIKLAR OLSUN.

SİVASLI

YAZIKLAR OLSUNKİ ASKER KÖKENLİSİN SİZ BU KAFAYLAMI ÜLKE SAVUNUYORSUNUZ. DOSTU DÜŞMANI HAİNİ VATANSIZI TANIMAKDAN ACİZSİNİZ. CHP SEÇMENİ CHP NİZİ İYİ TANIYIN.

Misafir

Chp hdp de cumhuriyete bağlı atatürkçü aday olacağını mi sanıyor ya aptal mi bunlar pkk yandaşı bir partide hangi atatürk sever siyaset yapar yaparsa o ataturku ağzına almasın ataturke zerre saygı duymayan katıl diyen bir partidir hdp ve oy verenleri

  • 1