BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.509,30

'Beyefendi rahatsız!' tiyatrosu ve Serhat Albayrak

AK Parti iktidarının aleyhinde olsun diye, daha doğrusu Nazlı Ilıcak gibi Tayyip Erdoğan'a düşman olsun diye Gülay Göktürk'e her imkân sunuldu Akın İpek'in Bugün'ünde...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

Hükümetin akademisyenlere yönelik saldırılar konusunda uyarıldığı bildiriye imza atarak destek veren Nobel ödüllü isimler 30’u buldu. Bilim insanları “Akademik görevlilerin barışçı çözümlere öncelik verilmesini kendi hükümetlerine hatırlatmaları, bir yurttaşlık görevidir” dedi.

kontralto

Aga iyi güzel de herkes Erdoğanı sevecek diye bir kural mı var?Tamam siz yandaş olarak her türlü ajitasyonı,dezenformasyonı yapmayı görev edinmişsiniz de kimseye de akp yi veya Erdoğanı zorla sevdiremezsiniz.Sizin varsa başkalarının da sizler gibi dezenformasyon hakkı var.

Mülayim

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN TEMEL TAŞI OLAN CHP'Yİ PKK İLE İLİŞKİLENDİREN ALÇAKLARA... PKK'nın GÖZÜNE GİRİP YARANMAK İÇİN...: Milliyetçiliği ayaklar altına alan, Türkiye Cumhuriyetinin TC. sini tabelalardan indiren, Anayasamızdan Türklüğü çıkartmak isteyen, Okullarımızdan ANDIMIZ ı kaldıran, PKK ile Oslo'da gizli görüşmeler yapan, PKK ile İmralı'da, Kandil'de müzakereler yapan, PKK dan aldığı talimatlar doğrultusunda YASALAR çıkartan, Türkiye Cumhuriyetinin yüzünü kızartan HABUR REZALETİNİ Yaşatan, PKK'lıları AKlamak için HABUR Sınır kapısında ÇADIR MAHKEMELERİ Kuran, DOLMABAHÇE'de PKK ile Mutabakat imzalayan sanki AKP, dolayısıyla Tayyip Erdoğan değilmiş gibi CHP'yi suçluyorsunuz... Cumhuriyetimizi kuran Yüce ATATÜRK ümüzün CHP li Neferlerini Kendiniz gibi Namuslarını ve Şereflerini Bir Torba Kömüre veya Bir Poşet Makarnaya Satacak kadar Alçak mı sandınız...?

a.melih

gidip havuzdamı saltanat sürülüyor, yoksa başka yerde mi acaba.

Misafir

neyin kafasını yaşıyor hadi ışık

hakikat savunucusu

Ak PArti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'da bir gün Namık Kemal ZEYBEK'in kızıyla evliyken Aydın DOĞAN Medyasında Ak Parti ve Dönemim Başbakanı Recep Tayyip ERDOĞAN için ve Ekonomi için söylemediğini bırakmayan Jöleli Faşist Yiğit BULUT sonrasında 360 derece Dönüşle Bu kez Namık Kemal ZEYBEK'in Kızını Boşadı Aydın DOĞAN'ı sattı Habertürk Gazetesi Genel Yayın Müdürü oldu Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğana Yalakalık yapı methiyeler düzüp Timsah göz yaşı ve yalakalığı sayesinde En tepeye çıktı şimdi Ordan İçimizde İRLANDALI gibi Dürüst kim varsa Ak Parti ve hükümete faydalı herkesi harcıyor. Umarım Cumhurbaşkanı geç olmadan Yiğit BULUT'un farkına varır.

Misafir

Kimse Serhat Albayrak'ı Tanımıyor______________________ Türkiye’ye uyarı üzerine uyarı__________________________ Türkiye’nin Kürt sorunu konusunda “barış sürecine geri dönmesini desteklediklerini” söyleyen Mogherini, “ifade özgürlüğü, bağımsız yargı, gösteri ve toplanma özgürlüğü biçim için çok önemli, gözden çıkarılamayacak konulardır” dedi................

Ramazan bolat

Kepazelik!mağdur edebiyatı yaparak,insanları mağdur edenlerin büyük riyası.alçaklıkta bir mertebedir be çukur adamlar.

Misafir

Kepazelik,mağdur edebiyatı yaparak insanları mağdur edenlerin büyük ricası.en tepeden en aşağısına.alçaklıkta bir mertebesi,çukur adamlar!

Dünyada yalnızlık

Türkiyenin sorunlarından ne kadar uzak yazılar!

gayri rahat

Beyefendi bu beyfendi rahatsīz diyenlerden rahatsız olsa onlar rahat edemez demediğine göre siz niye rahatsız oluyorsunuz anlamadim

okuyucu

Sayın yazar, Gülay Göktürk’ün Bugün gazetesinden ayrılırken yazdığı son yazısını okumamış olamazsınız. Buna rağmen hala nasıl “kovuldu” diyebiliyorsunuz anlayamıyorum. Gülay hanım o dönemde tercihini iktidarın yanında yer almak yönünde kullandı. Ancak gelinen şu noktada, değil yazı yazmaya konuşmaya bile mecali kalmamış bir kadın görüyoruz. Siz hala neye “alkış” tutuyorsunuz anlamıyorum.

Misafir

mahçupyan danışman ise vay halinize

REMOLİ

GAZETECİ BAĞIMSIZ OLMALI SOL GELENEKTEN GELEN BİRİ KALEMİNİ SATMAZ MAHÇUPYAN KARAKTER OLARAK SATILIK BİR KALEM DEĞİLDİR AKP YE İNANMIŞTI AMA O DA AKP LİLERİN NE KADAR KOF VE OKUMUŞ CAHİL OLDUĞUNU GÖRMÜŞTÜR

  • 1