BIST 9.775
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.434,75

Başbakan Yıldırım'dan son dakika bomba açıklamalar

Başbakan Binali Yıldırım'dan gündeme dair çarpıcı açıklamalar geldi. Başbakan Binali Yıldırım'ın gündeminde CHP'nin 'Adalet Yürüyüşü'nden Manisa'daki asker zehirlenmelerine kadar birçok konu vardı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
yorum

... olayı sadece yürümek sanmayın..gezide derdin çiçek, böcek, ağaç olmadığını kendileri söyledi....dertleri başka....

wei urenha

bayagıda severmişler kemal beyi onlara lazımmış.tabii yumuşak siyaset yapıyor,etkili tepkili sert bir siyaset adamı olsa karşınızda böyle at oynatamazsınız, buldunuz demi uslu adamı.

anadolu

kılıçdaroğlu vatana ihanetten derhal tutuklanmalı.tek dertleri vatan hainleri:enis berberoğlu,berkin elvan,dhkp-c liler,nuriye gülmen,semih özakça..hep bunlar gibi vatan hainlerinin derdini dertlenmiş biri de vatan haininin ta kendisidr.kaldıki mit tırları görüntüsünü piyasaya servis eden de kılıçdaroğludur.derhal kodese tıkılmalıdır.

ASKICIIIIIIIIIIII!

Avrupa Parlamentosunda 3'e karşı 51 oyla kabul edilen rapora göre anayasanın değişmesi durumunda Türkiye'nin AB müzakerelerinin askıya alınabileceği kaydedildi.

salhor

Sayın Başbakanım, Kılıçtaroğlu'nun da, bütün CHP'li siyasetçi ve ona oy verenlerin de nazarımda beş paralık kıymetleri yoktur, hiç bir zaman da olmadı. Hattâ CHP'yi bir zamanlar ve sadece bir defa destekleyenler de nazarımda kıymet taşımazlar. Ama nalına mıhına bakılmadın, üstelik hakiki FETÖCÜ'lerin ihbar ve şikayetleriyle işte şunca zamandır hapiste çürüyen, moral ve âilevî yıkım yaşayan zavallı günahsızların vebâli, Kılıçtaroğlu'nun sırtında mı, sizin sırtınızda mı? Bu konuda ortalığı, bir CHP iktidârıymışsınızcasına mahvettiniz. Vaktiyle ECEVİT iktidara gelirdi, iktidar ortağı olurdu; ben sürülür, sürünürdüm. Şimdi müslümanlık suçu işleyen günahsız damadım helâk oldu. Bunu adama sorarlar öbür tarafta."YÜZDE BİR İTİRAZ YOK" lâfını siz söylediniz.

turkmen

bu adalet inaninki sayin yildirim tumunuze gerekecektir bu devran yikilacaktir.merak etmeyin heppinizin topu koku kemal beyin tirnagi olamasiniz.

Misafir

1000ali başbakan olarak konuşmuş.hayret bu ülkede başbakan varmıydı?

memocan

Evet böyle korkak ve yumuşak biri size lazım şimdiye kadar ekmeğinize yağ sürdü

MİSAFİR

MÜBAREK RAMAZAN AYINDA BARİ BİRAZ DAHA SAĞ DUYULU OLSANIZ ACABA GÜNAH MI OLUR?? NE DEMEK ŞİMDİ --KILIÇDAROĞLU BİZE LAZIM ??ELİNİZDEN GELSE SAYIN KILIÇDAROĞLUNUDA DERHAL İÇERİ TIKARSINIZ ..BU MİLLETİN HEPSİNİ CAHİL-CUHALA GÖRMENİZDEN BIKTIK -USANDIK ..

  • 1