BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.489,48

Bakan'dan Zeytin Dalı'yla ilgili çok kritik bilgi!

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan Zeytin Dalı Harekatı'nda kullanılan mühimmatın yüzde 90'ından fazlasını kendisinin yaptığını, bütün savunma sanayisinde ise yerliliğin yüzde 65'in üzerine çıktığını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

Önceden bu kadarı bile yoktu o zaman nerdeydiniz?

Misafir

SAĞLIKTA SIFIR SORUN MAŞALLAH

okuyan

Sayın bakanımız birde hastahanelerdeki durumla ilgili icraatlarını anlatsa mesela gece saat 01.00 Dr.Sadi Konuk hastahanesinde tüm sağlık çalışanlarının hali gelen hastaların hali hastahaneye giden vatandaşın önce fiş sonra alışveriş misali ödemeleri biraz onlarla ilgilense biz nede olsa üniversite bitirdik ülkenin neyi yaptığını neyi yapmadığını inanın medyadan çok iyi takip ediyoruz. Misal hani 100% yerli "tosun" dediğiniz araç var ya hepsi bir tarafa onu idare eden bilgisayarın hangi parçası ülkemizde yapılıyor da buna 100 de 100 yerli diyorsunuz anlamak zor inanın bizim ülkemizde üretilen bir cetvel bile bize mutluluk verir ama yerli diye sadece montajı ülkemizde yapılan bir aleti bize anlatırsanız; bu bizde olana da şüphe gözüyle bakmamıza sebep olur..

kundemacı

Mübareğin Sağlık Bakanı olduğu söyleniyor ama maşallah sağlıkla ilgili konuşacak hiç bir şeyi olmadığı için bir anda kendisini milli savunma bakanı sanmış ve ona göre konuşmuş.

mergen

bakınca dipçik gibi bir ordu görüyor insan,aklı olmayan dandikler karşılarına çıkar.

Misafir

bu bilgileri bile paylasmamak lazim

  • 1