BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Bakan Selçuk: Eğitimde kıyameti koparmamız lazım

Mili Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Başka bir rekabet var. Başka bir bilim ve teknoloji var dünyada. Bizim kıyameti koparmamız lazım eğitimde. "Bir şey yapmak lazım"ın ötesinde kıyameti koparmamız lazım" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Bu işi hiç yapmayan T.oğr.

Bu ne şimdi! Oraya gelip bizmi yapacaz!. Oraya koydular ne yapacaksaniz yapin- zaten soran yok gelenler kafasına ne eserse onu yapıyor! Eğitimin Kulağın arkası da var mesela unutmadan söyleyeyim de orayı da halledin bir zahmet. Eğutimin Herşeyi defalarca edildi de dokunulmayan orası var.çorba mi oldu yalamami oldu anlamadim.

Hüseyin Sezgin

Sayın Bakan'ın "kıyamet koparmalıyız" anlatımına katılmaktayım. Eğitimde kıyameti koparmak, her konuda koparmaktır. Adalette, sağlıkta, Dünyanın gerisinde kalamayız. Bu sözler ümit verici ve gönülden söyleniyor gibi. Ayağa kalkmamız lazım, her konuda. Vakit yok, şimdi, söze gerek yok şimdi ayağa kalkalım. Yürüyelim.

Misafir

Sadece bir iki örnek, USA de anasınıfı da 3-4 öğrenciye bir öğretmen,bizde özelde bile 25-30 öğrenciye bir iki öğretmen, Hollanda da matematik dersinde bir konu 1 senede, bizde aynı konu 2 haftada, finlile rde ise asıl dersler resim, müzik, beden eğitimi dersleri.... Müfredatta değişiklik olmadıkça öğretmen ne yapsın sürekli sıkılıp duran öğrenci ne yapsın, çağa ayak uydurmadıktan sonra...

Misafir

Kreş Ana sınıfı İlk Okul Orta Okul Lise hedef ilave derslere katılmadan Üniversite kazanabilme ve Ünicersite Eğitiminde hedef mezun olanlar tamamı devamında rahatlıkla Yuksek lisans ve PH sorunsuz girme ve birirebilme sade Ülkemizde değil Dünya genelinde GB EU USA İsrael Kanada Japonya Çin...benzer hedef alınırsa san.üretim bilim ve Refah sevyemiz artar.Eğitim Yarışmasında Çıta yukselte Hedefi

  • 1