BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,16

Asansör Fetvası

Hoca sanki İsviçre kayak merkezinde, arkasında muhteşem kar manzarası, gözünde güneş gözlükleri... Tefekkür için on numara ortam aslında.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 40 Adet Yorum
ahmet yusuf çamoluk

Kervana katılmışsınız, tebrik mi etsek? Beş yıl öncesini bir konuyu bir kısım çıkarları için gündeme taşıyanların ve bunu genel olarak hocaların itibarını düşürmek için kullanmaya çalışanların kuyruğuna takılmayın.

mehmet y.

Hocanın fetvası ortada, araştırmadan saldırmışsın laikçiler gibi. Bu mu müslümanlık ? Özür yazısı yayınlamalısın.

Misafir

Tik tak tak ordamiyiz olalim

Misafir

Hiç kimseye hiç sözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok

Misafir

bacım o renkli eşarbı da giyme artık, yokmu onun şöyle karası, koyu kahverengisi...? insanların aklına birşey gelir melir de maazallah... o ne öyle kırmızı kırmızı fesüpanallahhh..

kaan

Kaleminize sağlık, ülkemiz nelerle uğraşırken bunların saçmalıkları canımızı çok sıkıyor...

Misafir

Cevizin yüzde 72’si bademin yüzde 80’i ithal Türkiye'de tüketilen cevizin kaçak yollarla gelen de dahil olmak üzere yüzde 72'si, bademin ise yüzde 80'i ithal ediliyor. Toptancılar Amerikan veya Nijerya'dan gelen cevizin Amasya, Tokat, Afyonkarahisar cevizi diye satıldığını söylüyor.

Misafir

Açıkça şunu desene... Din adına din tacirliği yapan bazı sahtekar ve sapıklar asansörde geçen 1-2 dakika içinde bile belden aşağısını düşünüyorlar aslında!

Misafir

Hadis ile Fetva ile Amel olmaz Kuran ile olur. Hadisde Farz veya Hukum yoktur oldugunu iddia edende kufre girmistir.O yuzden bu tur 2 si 5 kurusa ilim sahibi gecinen ,siyaset ve o siyasetin Ilahiyat egitimi urunu hocalar kaale alinmamalidir.,Bu hoca kiligindaki kara cahil Fetva yetkisine sahipse bu kizkardesimizde fikrini beyan hakkina sahiptir.

Misafir

Fetva diye birsey yoktur. Fetva bir sahsin kendi fikrifir beni baglamaz.Beni Allahin Emri yasaklari baglar.Hadileri Kurani olcu ve baz alarak filtreden gecirmediginiz surece sinsi kisilerin uydurup dinimize soktuklari hurafe ve sacmaliklar icinde bogulur gidersiniz.

Misafir

6 yasinda cocukla cinsellik caizdir diyen adamin hocaligini tanimadigim gibi toplumu cinsel istismara tesvikten hapse tikarim.

murat mumcu

basit sorular sorun fetva nedir, kimler fetva verebilir, fetva verecek şahsı kimler tayin eder gibi

Misafir

Bu arada bu fetva 5 sene önce yayınlanmış zaten

Misafir

Videoyu izledim, müslüman hassasiyeti ile açıklanmış gayet makul şeyler söyleniyor. HANIMEFENDİ oturduğu yerden bir şeyşer yazmak için yazmış gibi. Gayet basit, karalayıcı, gündem şuyken bu yazılırmı vesaire. Bir de kapalı bir bayan olmasına rağmen bazı şeyler sindirilememiş anlaşılan... Not: internethaber yorum yazarken sayfanız güncelleniyor yazılanlar uçuyor, bilginize

vvdvd

hANIMEFENDİ ÖNCELİKLE SİZLER yazar mısınız kadınlık görevi,evlatlık görevi,babaya sadakat ve itaat,kocaya sadakat ve itaat ve karşılığında cennet.Siyaset yapan insanlar da aleyhte yazı yazamaz biliyorsunuz.İhya-ı Ulumid Din kitabında aile bölümünü okuyup burada yazmanızı tavsiye ederim.

İNTİFADA

hocanın bu ümmet üzerindeki çalışmalarını yakinen bilmeden araştırmadan tanımadan bu yazınızdan dolayı size eskilerin deyimiyle tek bir şey söylemek istiyorum EDEP YAHUU

Misafir

Bak hanım evladım, sen daha annenin elinden tutup gezerken, bu hoca ilim tahsil ediyordu. Sen bilmezsin fetvanın ne demek olduğunu, ilimden de nasibini almamamışsın bari sus. O tecavüzler, istismarlar olmasın diye bu fetvalar verilir, hanım evaladım.

Misafir

hatice hanım yanlış bir konu seçmişsiniz. sizde mi müslümanları ve hocaları karalama kampanyasındasınız. lütfen hocanın birkaç sohbetini dinleyin ondan sonra kendinize ve hocaya bakın yorum yapın. yazık yazık

ERENEREN

YARIM DOKTOR CANDAN YARIM İMAM DİNDEN EDERMİŞ.

Misafir

Bu sapıklar Allah'tan korkmuyor. Kanunlardan korkmuyor da, Hoca fetva verdi diye mi vazgeçecekler?. Hocalara fazla görev yüklemişsiniz. Cinsel istismar sapkınlıktır. Sapkın biri de o kadar caydırıcı güç varken (kanunlar), bir Hocanın fetvasından etkilenmez. Ha Hocalara "ses çıkarın, dostlar alışverişte görsün" diyorsanızda, gölge etmeyin başka ihsan istemez, derim.

Misafir

Keşke araştırıp da yazsaydınız da bizde sizi ciddiye alsaydık yazar hanım.

misafir

Hocanın binlerce videosundan bir tanesini gündem yapmışsınız.Bu adil bir davranış değil.Çok boş vaktiniz var galiba.Keşke hocadan biraz istifade etseydiniz.

Misafir

uff keske sussan yanı zaman kaybı bosuna okumayın derım

koza

müslümanız güya , her işin başı besmele ama sorarım doğan kaç çocuk besmelenin sonucu ?

Misafir

Murat Bardakçı kadar ferasetin yokmuş ya ona yanarım!