BIST 9.530
DOLAR 32,52
EURO 34,84
ALTIN 2.473,11

Ankara'yı bombalatan generalin damadı 'yok artık' dedirtti

Hava Kuvvetleri eski Komutanı Akın Öztürk'ün pilot damadı filo eski komutanı Hakan Karakuş, iddianameye giren kule konuşmalarını kabul etmedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

FETOcuları ihbar edin kardeşim MİTin sayfasında sikayet hattı varmış oradan bilinen terörö örgütü üyelerini,FETocuları isimsiz ihbar edilebiliyormuş vatanseverler teörristleri i,hbar etmeli

Hakkı B.

Bazı görevden alınan FETÖ'cülerin yerine yeniden FETÖ'cülerin verildiğini görünce FETÖ ile mücadele hakkında insan şüpheleniyor.

inkarcıların sonu

bunlara şov yaptırmadan,idamla yargılayıp ,icabına bakmak lazım...

bumu adalet

allah aşkına bunları hani ne oldu idam edecekti şimdi ise besleyecek yeni ceza evi yapıyorlar hiç inanasım kalmadı

Durmak yok

Öyle tahmin ediyorum ki; gerçek fetöcüler cezaevlerinde aralarında konuşup mahkemede suçların inkarı, davaların sulandırılması, kısacası bu sürecin karmaşık bir hal alması için uğraşıyorlar bence.Zaten ülkesine milletine bağlı olupta yanlış yolda olduğunu anlayanlar suçunu erkek gibi inkar ediyor. Korkaklar ve hala pensilvanya dan medet umanlar da davaları sulandırmaya devam ediyor.Şehit ve gazilerimiz için mücadeleye devam. Durmak yok..

ali akbaş

yaw arkadaş netice itibari ile o onu demiş bu bunu demiş... kardeşim emre itaat bile olsa suç işlemiş suçu sabit .. mahkeme boşa ... muebbeti ver sonra konusur konusmaz onun bileceği

bir türlü sorulamayan sorular

bir Allahın kulu da sorsa ya, ülkenin elden gitme durumuna kadar geldiği, ordusunun emniyetinin yargısının bürokrasinin ele geçtiği bu günlerde iktidar kimdi, kim atadı bu alçakları, hiç mi imzayı atan iktidarın sorumluluğu yok, nasıl bir ülke burası böyle, nasıl bir tiyatro oynanıyor, hani fetö konusunda sonuna kadar gidilecekti, bu vatan hainleri uzaydan mı geldi, bunları uzaylılar mı atadı buralara

bir türlü sorulamayan sorular

bir Allahın kulu da sorsa ya, ülkenin elden gitme durumuna kadar geldiği, ordusunun emniyetinin yargısının bürokrasinin ele geçtiği bu günlerde iktidar kimdi, kim atadı bu alçakları, hiç mi imzayı atan iktidarın sorumluluğu yok, nasıl bir ülke burası böyle, nasıl bir tiyatro oynanıyor, hani fetö konusunda sonuna kadar gidilecekti, bu vatan hainleri uzaydan mı geldi, bunları uzaylılar mı atadı buralar

Misafir

Suç sabittir gerisi hikaye.Türkiye Cumhuriyeti Devletini zayıflattılar zerre merhamet göstermeden bu tür patavatsız cümleler kurarak mahkemeleri uzatmaya çalışmaktalar.Bunların tekrar yargılanmaları imkansız olacak şekilde karar bağlanmalıdır.Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Türk Milletine çok büyük zarar verdiler.

Antik adam

inkar edip,kurtulacaklrını zannediyorlar.bunların acil asılması şart.kesinlikle konuşturulmamalı.yazık gül gibi vatanımızı ne hale getirdiler bu teröristler.

salhor

Kafa mı kalır bu memlekette? Şortlu karı; bombacı hilekar fetöcü, yeğenine şettiren dürzü, gezici oğluyla övünen annenin kuracağı parti... Sanırım Kuzey Kore'nin başındaki deli bu dünya telaşının bir kısmını imha edecek; çünkü dünyanın bir kısmını imha edecek. Bize denk gelirse, şu haberlerdenkurtulma uğruna değer.

  • 1