BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,67

Altın fiyatları bugün son durum Erdoğan'ın çağrısı patlattı

Altın fiyatları bugün son durum verilerin sizler için derledik. Çeyrek altın kaç TL, altın fiyatları ne olur, gram altın düşer mi sorularını yanıtları da haberimizde. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın altın alın çağrısı ithalat patlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Misafir

YA RİCA ETSEK RTE ŞU ASKARİ ÜCRETLERE DE BİR DOKUNSA İŞSİZLİĞE DE BİR BAKSA İKİ LAF SÖYLESE...PALAN DÖKENE KAR YAĞMAMIŞ BİR YARDIMCI OLSA ....BİZİM KÖY YOLLARI ÇAMURDAN YÜRÜNMEZ OLDU BİR ARA İLGİLENSE DE YOLLARIMIZ YAPILSA...AKAR YAKIT BELİMİZİ BÜKÜYOR BİR BAKSA YETER GALIBA...

analiz

altinlari size aldirip fiyatini arttiriyorlar ama yarin bir gun cok ciktiginda merkez bankasi piyasaya altinla mudahele edince bi o kadar da dusecek elinizde patlayacak. dun size dolar alin diyenler nasil dolarlari elinizde patlatmissa bugun de altin icin ayni durum soz konusu. dikkat edin. doviz su an daha karli. usa durmadan faiz arttiracak bu her sekilde dovize yarayacak ve altin dusme yolunda.

Farklı Bakış

Demek ki RT nin çağrısı ile YURTDIŞINA DOLAR AKMAYA BAŞLADI. Altını yurt dışından TL ile mi alıyoruz. BİR YANDAN DÖVİZİ BOZDUR DİYECEKSİN, DİĞER YANDAN ALTIN İTHAL EDECEKSİN. Bu ne pehriz, bu ne lahana turşusu.

  • 1