BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.505,76

AK Parti’yi bekleyen Zecir Tokadı…

Bu çıkış hem aile yapımıza hem de AK Parti’nin kuruluşundan itibaren duruş kriterlerine zeval verdiği kanısındayım.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Şahitlikle ilgili ayet-i kerimenin meali şöyledir. "Erkeklerinizden iki şahit tutun. Eğer iki erkek bulunmazsa şahitlerden razı olacağınız bir erkek; biri unuttuğunda, şaşırdığında diğeri ona hatırlatacak iki kadın olabilir..."(Bakara, 2/282) Fakat erkeklerin vakıf olamayacağı, bekaretin tespiti, doğum anında anne ve çocukla ilgili vuku bulacak hallerde, süt kardeşliğinin tespiti gibi meselelerde tek kadının şahitliği de kafi gelmektedir. Hatta, Hz. Ömer boşanma hadisesinde bile bir kadının şahitliğini kâfi görmüştür. Çünkü şahitlikte asıl mesele hakkın zayi olmaması, adalete gölge düşürülmemesi, hakkın tecelli etmesidir.

Hamza SEÇGİN

Elinize,dilinize, yüreğinize sağlık kardeşim. Aile yapımıza sahip çıkması gerekenler, aile yapımızın genetiğiyle oynuyorlar maalesef. Allah (cc) iz'an, basiret ihsan eylesin. Kur'an-ı Kerim, din - Dünya, dünya -ahiret, kadın - erkek arasında bir denge kurmuş ve birisi için diğerinin terkini uygun görmemiştir. Modern kültür ise, yapısı itibariyle Allah-insan, (Rab-kul) dengesini insanı önceleyerek, din-dünya dengesini dünyayı öne çıkararak, madde-maneviyat dengesini maddeyi merkeze alarak, kadın -erkek dengesini kadın merkezli cinsel kışkırtıcılığı öne çıkararak bozmuştur. Prof. Dr. Saffet KÖSE Genetigiyle Oynanmış Kavramlar ve Aile Medeniyetinin Sonu Sh.68

Misafir

Mezheple din farkını bbilemeyecek kadar cahilce olmayalım ,

Misafir

İlaçlar iyidir bilenlerin elinde olduğu vakit olduğu vakit

zmc

Bir ak partili olarak söylediklerinizi az buluyor kadına şiddet yasasınında derhal geri çekilmesini diliyorum. dediğiniz gibi sanki aileyi dinamitlemek için memurlar. Mustafa bey samimi tebriklerimi sunuyorum.

selçuk

istediğiniz kadar yazın ak parti kendi tabanına kulağını tıkamış durumda. sesleri duymuyor. 31 martta duyacak ama o gün geç olacak.

Hacı Seyit Özkan

Lütfen bu düşünceleriniz bu sayfada kalmasın. Cumhurbaşkanına ulaşmaya-ulaştırmaya çalışın.Ayrıca şu partinin kadem deki erkek düşmanları için de cumhurbaşkanımıza bi kaç söz söyleyin. Allah sizden razı olsun.

Erol Baron

Hepsi olmasa da, cep telefonları icat olalı kadınların çok değiştiğini, hatta çok çirkefleştiğini bir kadın söylüyor ve o kadın benim eşim.

Bilim Tokadı

Kuran'ı Kerim'in etimolojik olarak kelime anlamını öğrenin gelin,size ne yorumlar yazacağım. Gerçek Kanun Koyucu”gibi dogmatik yalanlarla Toplumu artık uyutmaya çalışmayın.Vatandaş neyin ne olduğunu artık biliyor.

Hakan

Beyefendi cumhurbaşkanımız benim sünnilik diye bir dinim yoktur, dinin hükümleri güncellenmelidir vs gibi sözler söylerken siz bu uyanışı yaşamadınız mı? Hala neler olduğunun farkında değil misiniz? Vah vah siz daha uyku mahmurusunuz, inşaallah o zecir tokadını sizde yemezsiniz?

  • 1