BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,60
ALTIN 2.494,35

AK Parti'den bomba yerel seçim açıklaması

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, "Yerel seçimler öne çekilebilir mi?" sorusuna "Ekim, Kasım gibi veya Eylül, Ekim, Kasım gibi olması gerekir" yanıtını verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Misafir

400 vekil bulmanız zor olduğu için chp yi kandırma operasyonuna girişiyorsunuz.seçimler ekim veya kasıma alınmalı imiş.yerel seçimlerle bağlantılı değilmiş.2019 dabile olsa ekim veya kasım ayında olmalı imiş.bunun niçin kanun düzenlenmesi gerekiyormuş.chp nin dstek vermesi gerekiyormuş.işte böyle söyleyip,209 da geçerli olacak diye kandıracaklar,katakülle ile 2019 daki yerel seçimlere öne çekecekler.yasal düzenlemeye chp razı olursa daha erken.2019 yerel seçimleri yapılsın ondan sonra chp kanun düzenlemesine isterse destek verir.aceleniz ne?yangından mal mı kaçıracaksınız?

Misafir

Ona bakarsan CHP Mart 2019'da da seçim istemiyor. Biliyorlar seçimde nal toplayacaklarını.

misaifr

ekonımik kriz büyümeden yapmak isiyorlar papaz bahane ekonim yerin dibinde

Misafir

Ne seçimi kardeşim Yeter artık ya....oy oranı düştü diye zırt pırt seçim mi olur... Yetti artık oyunlarınız ey siyasiler

Misafir

GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER.(M.Kemal Atatürk) (

Misafir

Neresi sürpriz zaten bekleniyordu

Misafir

chp erken yerel seçime destek vermeyeceğini açıkaldı.siz kimden destek alarak erken yerel seçimine gideceksiniz.hani bunun için 400 vekil gerekiyordu?sizi ,kim destekelyecek açıkalyın.

Bedelli

Bedelli de 21 gün adaletsizligini kaldırmaz iseniz mağdur olan on binlerce genç ve aileleride akp ye bi bedelli yaptıracak

Misafir

demisle olmuyor kardes, arka planlar baska. tipki erken genel secimlerde oldugu gibi

Ahmet

Her seçim bir mağduriyet edebiyatı... ABD bize operasyon yapıyor edebiyatı ile oyları kapacaklar tabi ki erken seçim.

Misafir

sanamı sorcaklardı bizde sizin gibilerden bıktık

İSO

Şuraya yorum yapanların bir tanesi haberi okumamış. Neymiş erken seçim israfmış, ekonomi batmış, AK Parti gidiciymiş. Kardeşim zaten normal deMart 2019'da seçim olacak. Bütçe Ocakta belli olduğu için yeni gelecek belediye başkanlarına da seçim harcamaları sebebiyle boş kasa bırakmamak için 3-4 ay erkene alabiliriz diyorlar. Madem AK partili belediyeler gidici sonuna kadar desteklemeniz lazım.

Misafir

O zaman siz oy kullanmazssınız olur biter. Erken seçimden kasıt Mart 2019'da değil Kasım 2018'de seçimi yapmak yani 3-4 ay erken. Kasım da seçim olmasa zaten 2019 Martında normal vaktinde seçim olacak.

AS

YANİ BASKIN SEÇİM VEYA DAYANAMAYAN EKONOMİ İTİRAFI MI?

Misafir

Her sene seçim yeter ekonomi can çekişiyor bunlar koltuk derdinde.

Misafir

Türkiye'nin iflası başladı... AKP Zorda!... Gidecekler.... Kaybedecekler!.... Korkuyorlar!

ülkücü kale

hayırdır kardeşim ? kime sordunuz da erken seçim diyorsunuz ? bıktık sizin seçimlerinizden..5 senede 6 seçim olur mu ?

D.

Demek istiyor ki belediyelerde para bitti devletin kasasından halktan para verip erken seçime gidelim.Bu ekonomik darlıkta erken seçim yapmak intahardır şuan bizim üretmemiz,çalışmamız gereken zaman odakları seçime çekme zamanı değil.

Misafir

eeeee büyük kriz geliyor halkı ancak kasıma kadar gazlayabilirler sonrası yok..kk da inceenin kuşatmasında olunca aynı bahçeli gibi yarın çıkar erken seçim olsun der...kısaca mhp ye yapılan şeyler aynen chpdede olmakta ve yine kazanan akp olacak.TTAAAA SONRASI KASIM SONRASI ????

  • 1