BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,03
ALTIN 2.324,78

AK Parti ve Erdoğan'a hırsız diyenlere bakın!

Batman'da DBP tarafından organize edilen "Hep Birlikte Öz Yönetime" konulu panelde konuşan Eş Genel Başkan Kamuran Yüksek Kürtlere sesleniyor: Süleyman Özışık yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Suadiye Gülü

İnsanlığa karşı işlenen suçlar ve savaşa sebep olmak suçlarından Lahey uluslararası mahkemesinde yargılanacak..........."insanlık suçu" Cezasız Kalmaz!.....

alen

abi yüreğine sağlık harikasın.....

akik yiğit

Hayırlı Cumalar hayırlı sabahlar Süleyman bey yüreğine ağzına sağlık yazdığın bütün yazıları beğenerek okuyorum tebrik ediyorum. Allah sana ve sizin gibilere sağlıklı uzun ömürler versin sayılarınızı artırsın.Allah da razı olsun sizlerden memleket, millet

suadiye dikeni.

seni gül diye sulamış olmasınlar.. kafan çarpılmış.. omurilikte sorun varmış gibi duruyor da :))

Kadı Efendi

Yakında MHP'liler ve Bahçeli'de Doğu ve G.Doğudaki vatandaşlara "elektrik parası ödemeyin bu sizin hakkınız" diye açıklama yaparlarsa hiç şaşırmayın!..MHP liler ve Bahçeli 7 Haziran öncesinde yaptıkları gibi şimdi de örtülü olarak ve çaktırmadan HDP ve PKK söylemlerine ses çıkarmayacaklardır..

BİR BİLEN

Bir emek sarf etmeden ve ücretini ödemediğin her şey haramdır.Nehirlerin üzerine kurulan barajlar bedava kurulmuyor.Baraj kurulmadan da nehir elektrik üretmiyor.

Şok Şok Şok

Artık bu kadarını da ne Şamil Tayyar ne de Mehmet Metiner bile yazamazdı. Tebrikler Süleyman bey!

berat

yazılarınızı tebrik ederiz..nedir hdpnin yaptıkları ya mhpnin erdoğana dedikleri..ben anlamıyorum etrafımızda yangılar var, biz içerde birbirimizi yiyoruz kardeşim nedir alıp veremediğimiz..hepimiz aynı gemideyiz ALLAH korusun batarsak, bizler suriyelileri aldık ama bizi kimse almaz kardeşler...iki düşünün bir konuşun.

türkiyeli

mesela benim 15 yıldır ödediğim kaçak elektrik bedeli bunların başının altından mı çıkmış, haram olsun...devlet niye arıyorki ,itirafçının peşine düşsün...birde meclisden çıktılarya, zaten meclis onlara bol geliyordu, yakışmıyordu...erdoğanın onların saygısına ihtiyacı yokki, arkadaşım benim mhpnin yaptıkları gücüme gidiyor,ALLAH islah etsin hepsini...

Turan Şahin

Haram lokma yiyen, sonra da milletten oy isteyenlerin elleri kurusun

Suadiye Gülü

Dünyanın Gözünde Tayyip Meşruiyetini Kaybetmiş bir Siyasetcidir!.. insanlığa karşı suç işlemekten Uluslararası Adalet Divanına gidebilir!..

  • 1