BIST 9.680
DOLAR 32,42
EURO 34,45
ALTIN 2.488,08

Adalet Bakanı Gül'den 'Brunson savcısı' ve 'af' açıklaması!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ABD'li Rahip Brunson davasında savcı değişikliğiyle ilgili, "Davanın savcısı değişmedi sadece iddianameyi hazırlayan savcı değişti. Bu rutin bir işlem" dedi. Af konusunda da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söyledikleri dışında söylenecek birşey olmadığını ifade etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
ahmet

af çıksın tekrar suç işlerse girsin diyen arkadaş tekrar suç işleyip birisini öldürürse ya da hırsızlık yaparsa vebalini üstleniyor musun..

Misafir

Papazi Kitabına uydurup birakirlarsa hiiiiic şaşırmayın.Comarlar saldırıya geçer bu yoruma :))))

Misafir

Recep cb dedikten sonra size konuşmak düşmez .susmak itaat etmek düşer.

MERTOĞLU HALİL

BURSA'DA HAKİM !!!SERVET KORKMAZ!!! FETÖCÜLER İLE İLGİLİ VERDİĞİ AKLI ALMAZ KARARLAR İLE İLGİLİ BU İBLİS CAMİASINA KOLKANAT GERDİĞİ BİRDEN FAZLA KARARLA TESCİLLEMİŞTİR,DERHAL HSK NIN SORUŞTURMA AÇMASI GEREKMEKTEDİR,BİR FETÖ SANIĞININ YURT DIŞI ÇIKIŞ KARARINI KALDIRMIŞ VE EL KOYULAN MAL VARLIĞINI İADE ETMİŞTİR,BUNUN RÜŞVET KARŞILIĞI OLDUĞU NEREDYSE KESİN GİBİDİR ANCAK ACİLEN ARAŞTIRILMALI ANTİFETÖCÜ BİR EKİP TARAFINDAN...AYRICA ***İDAM*** CEZASINI BEKLİYORUZ SÖZÜN VARDI REİS-İ CUMHURUM HAYALKIRIKLIĞINA UĞRATMAYIN MİLLETİ AF DEĞİL BAŞ ALMA VAKTİDİR..ACIRSAK ACINACAK HALE GELİRİZ DİYEN SİZDİNİZ İSTİRHAM EDİYORUZ BİZ HAKKI DUYULDUMU SESİMİZ HEEEEEEEEEEEYYYYYY

nasıl

Toplumda bir beklenti oluştu, af çıksın, tekrar suç işleyen eski cezasını da yatsın, olsun bitsin bu iş. Affetmek büyüklüktür, devlet büyüktür.

DİL

zaten bişey diyemezsinizki.desenizde ağzınıza geri tıkayıverir.o ne dedimi sizde ebemin dediği deyin çıkın işin içinden.neyinize gerek...

  • 1