BIST 9.481
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.505,27
SPOR

Yılmaz Vural'dan 'Deli Yılmaz' tezahüratına dans şov

Ziraat Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor, sahasında konuk ettiği Medipol Başakşehir FK ile 1-1 berabere kaldı. Yılmaz Vural, müsabakanın ardından Adana Demirspor taraftarlarının 'Deli Yılmaz' tezahüratlarına dans ederek karşılık verdi. Yılmaz Vural'ın dansı büyük ilgi gördü.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor, sahasında konuk ettiği Medipol Başakşehir FK ile 1-1 berabere kaldı. Adana Demirspor'un golü penaltıdan Orhan Taşdemir'den gelirken konuk ekip Başakşehir'in beraberlik sayısını Visca kaydetti. Yılmaz Vural, müsabakanın ardından Adana Demirspor taraftarlarının 'Deli Yılmaz' tezahüratlarına dans ederek karşılık verdi. Yılmaz Vural'ın dansı büyük ilgi gördü.

VURAL: İYİ OYNADIK AMA KAZANAMADIK Taraftarlara desteklerinden ötürü teşekkür eden Vural, önemli rakiplerine karşı zaman zaman iyi pas yaptıklarını ve maça hakim olduklarını ifade etti. Vural, "İyi oynadık ama kazanamadık." cümlesini sevmediğini aktararak, "Güzel bir akşamı geride bıraktık. İnşallah bu üstüne koya koya gider. Çocuklara tatili de açıkladım. Belek'te ayın 17'sinde buluşacağız. İnşallah Allah bize de kupada yürümeyi gösterir." ifadelerini kullandı.

BAŞKAN'A TEŞEKKÜR ETTİ Oyuncularını tebrik eden Vural, kulüp başkanı Murat Sancak'a da desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sitene Ekle
Etiketler