BIST 9.121
DOLAR 32,36
EURO 34,94
ALTIN 2.325,18
HABER /  MEDYA

Yılmaz Morgül elendi Survivor'da dönen oyunlarını bir bir anlattı!

Survivor'dan elenen Yılmaz Morgül, Türkiye'ye dönmeden önce bomba açıklamalar yaptı. Atakan'ı iki yüzlülükle suçlayan Morgül, adada dönen 'oyunları' bir bir anlattı.

Abone ol

Survivor'dan elenen Yılmaz Morgül Türkiye'ye dönmeden önce son bombayı patlattı. Avatar Atakan hakkında çok sert konuşan Morgül, adadaki oyunları anlattı.

Survivor'dan elenen Yılmaz Morgül şunları söyledi...

Ünlüler takımında lider yok, kimse lider olduğunu da iddia edemez. Sadece ortalarda ben liderim diye gezen biri var. Bu arkadaş her zaman adada dolaşmaktadır ama onun liderliği kim tanımaktadır.

ATAKAN, NAGİHAN'I KISKANIYOR!

Atakan, Nagihan'ı başka noktalara çekiyor. Nagihan'ı baştan beri kıskanan, onu hedefleyen, onun şampiyon olmasını asla istemeyen Atakan; iki değil adada beş yüz tane maskeli yüzle her türlü oyunları oynayan tek kişidir.

Arkadaşlarla aramda hiçbir zaman ihanet yaşanmamıştır. Ben Allah'ın yarattıgı tüm arkadaşlarımı insan olarak çok seviyorum.

Adada günlük, gecelik, saatlik kurlar yok artık. Eleme akşamları başlıyor ve konseye 10 dakika kala bile kurlar eleme borsasında ucuşuyor. Allah kötülükle beslenenlere bizim takımda fırsat vermesin.

GÖNLÜMÜN ŞAMPİYONU ATAKAN VE NAGİHAN

Bizim takımdan Yattara ve Nagihan fazlasıyla bu yarışmanın gerek insani, gerek güç olarak sonuna kadar hakkını veriyorlar. Biz onlar sayesinde ödül yemeklerini yedik. Kıbrıs'a ikisinin de gitmesini istiyorum. Kalbimin şampiyonları onlar.

Ben kardan eriyen adamlar gördüm burda. Gelmeden önce şişirdiler kas yaptılar buraya geldiler. Ama burada kasları ile birlikte kişililkleri de eridi. Bunlarla ilgili bir özdeyişim var benim; kardan adam olmaz, adamın dibi Morgül Yılmaz.

SURVİVOR ÜNLÜLER OY SIRALAMASI

Yılmaz Morgül, Yunus Günçe ve İbrahim Yattara arasında SMS oylama sonuçlarına bakıldı. Buna göre Survivor oy sıralamasında 7. sırada çıkan Yılmaz Morgül elendi. Yunus Günçe 4. sırada çıktı ve adada kaldı.

1. Avatar Atakan
2.Ezgi Avcı
3. Yattara
4.Yunus Günçe
5. Mehmet
6. Tuğba Özay
7.Yılmaz Morgül

Yılmaz Morgül 9 haftada bu hale geldi...