BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.325,39

Yılın En Şanslı Günlerinden Biri “ 1 Mart 2014” Değerlendirin!!!

Yılın En Şanslı Günlerinden Biri “ 1 Mart 2014” Değerlendirin!!!Enerjimizi Yükseltmek İçin Ne Yapmalıyız?1 Mart 2014’ün Burçlara Getirdiği Şanslar

Yılın En Şanslı Günlerinden Biri “  1 Mart 2014” Değerlendirin!!!

1 Mart 2014’te İstanbul saatine göre sabah 10:00 da Balık Burcu’nda Yeniay oluşacak. Gökyüzündeki bir diğer güzel durum ise Yengeç Burcu’ndaki Jüpiter’in Yeniay’la oluşturduğu şans getiren üçgen açı yapacak olması. Bu iki güzel oluşum 1 Mart gününü bizler için çok şanslı kılacaktır.

28 Şubat’ta Merkür’ün retrodan çıkmasının ertesi günü ve 2 Mart’ta Mars’ın Terazi Burcu’nda retro hareketine başlamasından önceki günü olan “1 Mart”, araya sıkışmış tek taş pırlanta yüzük gibi özel bir gün.  Bu günü değerlendirebilirsek, öncesi ve sonrası karışık olan günler içerisinde muhteşem güzellikler yakalayabiliriz.

Enerjiler spiraller şeklinde iniş ve çıkış yaparlar, kişi bulunduğu enerji frekansıyla ilgili deneyimleri yaşar. Öfke enerjisi içerisindeki kişiler, öfke içerikli deneyimleri yaşarken, korku enerji frekansı yayanlar korkularıyla yüzleşecekleri deneyimleri yaşamlarında var ederler. Sevgi enerjisi içerisinde yaşayan, sevgi dolu deneyimleri, bolluk ve bereket enerjisi bilincinin yayınını yapanlar, parayı, bereketi oluştururken, aşk, coşku enerji yayanlar ise aşk ve sürpriz dolu coşkulu deneyimleri yaşamlarında var ederler.

Mücevher gibi olan bu günü değerlendirebilmemiz için, enerjilerimizi yüksek tutamız, olumlu duygu ve düşünceler içersinde bulunmamız ve geleceğe dair de zihinlerimizde güzel vizyonlara sahip olmamız gerekiyor.

Enerjimizi Yükseltmek İçin Ne Yapmalıyız?

Aşağıdaki çalışmalara şimdiden başlarsanız 1 Mart geldiğinde Şans enerjilerini daha yüksek oranda çekebilirsiniz.

Olumlama önerilerim;

“ Kendimi yaşamın mucizelerine açıyorum, aşk ve coşku içerisindeyim”

“ Maddi ve manevi bolluk ve bereket bana çoğalarak geliyor, zengin ve varlıklı bir yaşam sürüyorum”

“ İçinde bulunduğum her anın tadını çıkarıyor, sevgi ve coşkuyla muhteşem bir gelecek inşa ediyorum”

Tüm burçlar için Allah’ın güzel Esmaları’ndan önerilerim;

Olmasını istediklerinizi dua ederek ve zihninizde canlandırmaya çalışarak zikretmenizi öneririm.
Ya Hayy Ya Kayyum (Sayılı zikretmek isteyenler için 870 kere, Güneş (Şems) veya Jüpiter (Müşteri) saatinde)
Ya Kadir Ya Muktedir (Sayılı zikretmek isteyenler için 1049 kere, Şems (Güneş) saatinde)
Ya Allah, Ya Kerim, Ya Vehhab, Ya Zettavl (Sayılı zikretmek isteyenler için 1171 kere, Venüs (Zühre) saatinde)

(Kaynak: “Esmaların Gizli Hazinesi”
Kitap hakkında bilgi için link;
)

1 Mart 2014’ün Burçlara Getirdiği Şanslar

Öz burcunuz kadar yükselen burcunuzun da yaşamlarınızda etkisi çok yüksektir. Yükselen burçlarınızı da okumanızı öneririm.

Koç Burcu’nun 12. Evinde Yeni Ay ve 4. Evinde Jüpiter Üçgen Açısı; Bitmesini istediğiniz ama bugüne bir türlü bitiremediğiniz konuları, işleri ya da ilişkileri olumlu bir şekilde bitirerek yeni başlangıçlara hazır olabilirsiniz. Bilinçaltınızdaki korkularınızın bir kısmından kurtulabilirsiniz. Gizli kalmış konular yüzeye çıkabilir bu konularla yüzleşebilirsiniz ve bu şekilde hayata yeni bir bakış açısı getirebilirsiniz. Jüpiter’in aile ve toplum evinize verdiği olumlu açılar sayesinde, aile içerisinde huzurlu ve güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz ayrıca toplum içerisinde saygınlığınız da artabilir. Anne ve babanızla ilgili güzel haberler alabilirsiniz ve onlarla iletişiminiz daha güzelleşebilir. Duygusal anlamda kendinizi daha çok yaşam sevinci dolu, aşk ve coşku dolu hissedebilirsiniz.  
Boğa Burcu’nun 11. Evinde Yeni Ay ve 3. Evinde Jüpiter Üçgen Açısı; Yeni bir sosyal çevreye girebilir ve yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz ayrıca sosyal yardım kurumlarına veya derneklere desteklerde bulunacağınız hümanist çalışmalar da yapabilirsiniz. Yeni projeler ortaya koyabilir ve ekip çalışmasıyla bu projeleri hayata geçirebilirsiniz. Jüpiter’in 3. Evinize verdiği şans sayesinde iletişimle ilgili alanlarda ya da ilişkilerinizde güzel gelişmeler olabileceği gibi, beklenmeyen kısa ama güzel seyahatler de yapabilirsiniz. Kariyeriniz ya da eğitiminizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir.
İkizler Burcu’nun 10. Evinde Yeni Ay ve 2. Evinde Jüpiter Üçgen Açısı; Kariyer hayatınızda çok güzel bir gelişme söz konusu olabilir, işiniz varsa terfi edebilir ya da yeni bir işe girebilirsiniz eğer işiniz yoksa güzel bir işe girebilirsiniz. Ayrıca kendi işiniz de kurma ihtimaliniz olabilir. Şanınız ve şöhretinizi arttıracak yenilikler gerçekleşebilir. İşinizle ilgili ödüller alabilirsiniz. Kariyerinizde yükselişe ek olarak Jüpiter’in 2. Eviniz olan para evinize yaptığı şans dolu enerjilerle maaşınıza zam yapılabilir ya da beklemediğiniz yerden sürpriz bir para gelişiyle çok sevinebilirsiniz. Maddi anlamda çok ferahlayabilirsiniz.
Yengeç Burcu’nun 9. Evinde Yeni Ay ve 1. Evinde Jüpiter Üçgen Açısı; Sürpriz bir şekilde yurtdışı seyahatine gidebilir ya da yabancı ülkelere ilgili yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Felsefi düşünceleriniz yoğunlaşabilir, yaşama yepyeni bir farkındalıkla ve başka gözlerle bakmaya başlayabilirsiniz. Manevi güçleriniz artabilir ve mistik olan konular yaşamınıza girebilir. Dini konular yaşamınıza olumlu bir şekilde giriş yapabilir. Jüpiter’in sizin burcunuzda olduğu için dış görünüşünüzle ilgili güzel değişiklikler yapabilirsiniz. Başkaları tarafından çok ışıklı ve güzel olarak algılanabilirsiniz. Yaşamınız etkileyecek çok güzel bir başlangıç yaşayabilirsiniz. Başınızda çok büyük bir şans var, yakalayın :)
Aslan Burcu’nun 8. Evinde Yeni Ay ve 12. Evinde Jüpiter Üçgen Açısı; olumlu bir şekilde bir bitiş ve yeni bir başlangıç gerçekleşebilir. Kendi kazandığınız para dışında başkasının kazancından büyük bir pay size düşebilir, öngöremediğiniz büyük kazançlar elde edebilirsiniz. Jüpiter’in olumlu açısı da sonlandırmayı istediğiniz bir konuda size şans verebilir. Bu durum sizi çok rahatlatabilir. Bu bir iş, proje ya da ilişki de olabilir. Sonuçta sizin istediğiniz bir sonuçlanma şans enerjileriyle güzellikle gerçekleşecektir. Kendiniz hapis gibi ya da çaresiz hissettiğiniz konular son bulacaktır. Bilinçaltınız daha rahat edecek, eskiden size korku veren durumlar size eskisi gibi önem vermeyebilir. Kendinizi daha güvende ve özgür hissedebilirsiniz.
Başak Burcu’nun 7. Evinde Yeni Ay ve 11. Evinde Jüpiter Üçgen Açısı; Çok güzel bir evlilik ya da iş ortaklığı kapınız çalabilir. Yeni ve güzel bir birlikteliğe yelken açabilirsiniz ya da var olan ilişkinizi, evliliğiniz yenileyerek yeniden yapılandırabilirsiniz. Kendinizi daha dengede ve huzurlu hissedebilirsiniz. Yaşamınıza ahenk gelebilir. Jüpiter’in şans enerjisiyle de yeni ve güzel sosyal çevrelere girebilir, yeni arkadaşlıklara sahip olabilir ve başkalarının dualarını alacak güzel hayırlarda bulunabilirsiniz. Bu durum sizin yıldızınızı daha yükseltebilir, çevrenize ışıklar saçabilir ve çok mutlu olabilirsiniz.
Terazi Burcu’nun 6. Evinde Yeniay ve 10. Evinde Jüpiter Üçgen Açısı;  günlük yaşamınıza alıştığınızın dışında yenilikler oluşabilir, çalışma saatleriniz ya da çalışma konularınız değişebilir. Günlük işlerinizi yeniden tasarlayabilir, yeni iş ve hobiler yaşamınıza girebilir veya yeni çalışanlarınız olabilir. Temizliği ve sağlığı içeren konularda olumlu gelişmeler yaşabilirsiniz. Jüpiter’in kariyer evininize verdiği güzel açılar sayesinde, şan ve şöhret sahibi olabilir, işinizde terfi edebilir, ödül alabilir yani kısaca mesleki anlamda büyük bir şans yakalayabilirsiniz.
Akrep Burcu’nun 5. Evinde Yeniay ve 9. Evinde Jüpiter Üçgen Açısı; Yaşamdan zevk alacağınız güzellikler, aşk, kariyer, hobi ya da para gibi alanlarda yaşamınıza girebilir. Kendiniz çok coşkulu hissedebilirsiniz. Yaratıcılık ve liderlik özellikleriniz verimli kullanabilirsiniz. Jüpiter’in 9. Evinize yaptığı güzel etkiler sayesinde, uzak yerlere ya da yabancı ülkelere seyahat edebilir, yabancı ülkeden kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz. Dini ve felsefi alanlarda büyük bir aydınlanma ve farkındalık yaşayabilirsiniz. Sezgileriniz çok yükselebilir, şifacılık yeteneğiniz ortaya çıkabilir. Yeni eğitimler alabilir ya da eğitiminizle ilgili çok güzel bir gelişme yaşayabilirsiniz.
Yay Burcu’nun 4. Evinde Yeniay ve 8. Evinde Jüpiter Üçgen Açısı; Ailenizle ya da aile bireylerinizden,  biriyle ( büyük olasılıkla annenizle) ilgili çok güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizi çok olumlu şekilde etkileyecek bir yenilik söz konusu olabilir. İçinde bulunduğunuz toplumla ilgili, okulunuz veya iş yerinizle gibi sizin için aile gibi olan ortamlarda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizin yıldızınız Jüpiter 8. Evinize şans getiriyor. Olumlu bir bitişin ardından yepyeni güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Olumsuz bir devreyi kapatıp şanslı bir dönemi başlatabilirsiniz. Çalışmadan kazanacağınız sürpriz bir paraya sahip olabilirsiniz.
Oğlak Burcu’nun 3. Evinde Yeniay ve 7. Evinde Jüpiter Üçgen Açısı; Yakın çevreniz, kardeşleriniz, yakın arkadaşlarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İletişim ve medya alanlarında sizi mutlu edene yenilikler gerçekleşebilir. Kısa yolculuklar yapabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Jüpiter sizin evlilik ve ortaklık evinize büyük bir şans getiriyor. Aniden evlenme teklifi alabilir ya da evlenme teklifinde bulunabilirsiniz. Güzel bir evlilik yapmak için doğru bir zamandasınız. Evliyseniz eşinizle beraber çok güzel bir döneme girebilirsiniz. Yeni bir iş ortaklığına girebilir ya da iş ortağınızla ilgili güzel bir gelişme yaşayabilirsiniz. Kendinizi denge ve huzur içerisinde hissedebilirsiniz. Estetik ve sanatsal anlamda güzellikler, yaşamınızda var olabilir.
Kova Burcu’nun 2. Evinde Yeniay ve 6. Evinde Jüpiter Üçgen Açısı; Para kazanmanızı sağlayacak yeni ve güzel iş fırsatları karşınıza çıkabilir. Öngördüğünüz veya öngörmediğiniz yerlerden para kazanabilir ya da beklediğiniz paraları alabilirsiniz böylelikle maddi anlamda ferahlayabilirsiniz. Yeni bir ev ya da arazi gibi taşınmaz bir mülk alabilirsiniz. Jüpiter’den gelen güzel etkiler sizin günlük yaşamınızı olumlu şekilde etkileyerek, günlük rutinlerinizi düzenleyecek ve hem kendinize hem de yaşamınıza olumlu anlamda çeki düzen vermenizi sağlayacaktır. Bu dönemde yeni bir evcil hayvan da alabilirsiniz. Sağlıklı yaşamaya daha çok özen gösterebilir, beslenme programınızı değiştirebilir ve spora da başlayabilirsiniz. Eviniz de ya da iş yerinizde bahar temizliği gibi bir temizlik yapabilir eskileri ve kullanılmayanları yaşamınızdan çıkarabilirsiniz. Zihniniz daha derli toplu olabilir, ne istediğiniz bilerek hedeflerinize yürüyebilirsiniz.
Balık Burcu’nun 1. Evinde Yeniay ve 5. Evinde Jüpiter Üçgen Açısı; Dış görünüşünüzle ilgili değişimler gerçekleştirebilirsiniz. Estetik ameliyatı yaptırabilir, saçlarınızın rengini değiştirebilirsiniz. Çevrenize olumlu ve güzel enerjiler saçabilir ve böylelikle insanlar üzerinde olumlu bir etki yaratabilirsiniz. Yaşamınızın farklı alanlarında yeni başlangıçlar da yapabilirsiniz. Jüpiter’den gelen olumlu etkilerle yaşamdan zevk alacağınız ortamlara girebilir, zevkli hobilerle ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Size zevk ve mutluluk verecek çok güzel gelişmeler sürpriz bir şekilde yaşamınıza girebilir.

Yıldızınız Parlasın :)

Nilda Ferhan Efeçınar