BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,98
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Yenikapı mitinginde Devlet Bahçeli'den Sezai Temelli'ye sert sözler 'Alçaklıktır'

Yenikapı'daki ortak mitingde MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP'nin Genel Eş Başkanı'na sert yüklendi. Temelli'nin sözünü hatırlatan Bahçeli "Bu beyanat alçaklıktır. Bu yorum ahlaksızlıktır. " dedi.

Abone ol

İSTANBUL Yenikapı'daki ortak Cumhur İttifakı'nda önce Binali Yıldırım sonrasında ise MHP lideri Devlet Bahçeli konuştu. 15 Temmuz darbe girişimine değinen Bahçeli "Tam 960 gün sonra 15 Temmuz hain FETÖ darbe teşebbüsünden 983 gün sonra Yenikapı’da muhteşem bir heyecan ve milli bir coşkunun bayraktarlığını yapıyorsunuz" dedi.

Millet İttifakına sert yüklenen Bahçeli şu ifadeleri kullandı:
Zillet şemsiyesi altında toplanıp Türkiye’nin kuyusunu kazanlara 31 Mart’ta izin ve icazet asla verilmemelidir. İstanbul’da PKK’ya geçit yoktur. Sözde demokrasi gücü, sözde sandık ittifakı adı altında zilletin öne çıkmasına asla müsaade verilmemelidir. Zillet İttifakı beladır, Cumhur İttifakı bekadır.

Sezai Temelli'ye sert ifade
HDP’nin eş genel başkanı diyor ki, “Ekrem İmamoğlu seçilmişse, bilecek ki 3 milyon Kürdün oyuyla seçilmiştir. Kürtlere rağmen siyaset yapamaz. Bu beyanat alçaklıktır. Bu yorum ahlaksızlıktır. Kürt kökenli kardeşlerimizi HDP’nin bindirilmiş kıtası gibi göstermek vatan hainliğidir.

'Diyarbakır neyse Balıkesir'de o'
Diyarbakır neyse Balıkesir aynısıdır. Şırnak’ta uzatılan el İstanbul’da tutulur. Kürt kökenli kardeşlerimizin hiç kimsenin tasallutuna giremez. Hiç kimse şerefli kürt kardeşlerimin üzerine oyun kurmasın, zillete ortak olacaklarını düşünmesin. Kürt kökenli kardeşlerimiz bu hain planları alt üst eder.

'HDP PKK'nın siyasi aparatı'
PKK’nın siyasi aparatı HDP’ye şamarı indirir. İnşallah da bunu yapacaklardır. İstanbul ehline emanet edilmelidir. Bunu başaracak isim ise Cumhur İttifakı’nın başkan adayı sayın Binali Yıldırım’dır.

İstanbul şerefimizdir
Konstantinopolis diye bir yer yoktur. Bununla birlikte Kürdistan diye bir yer asla olmayacaktır. İstanbul, Müslüman Türk milletinin namus timsalidir, hilalimizin şerefidir.

İstanbul'a namzet isim Binali Yıldırım'dır
Soyadı gibi iş yapan, tevazu sahibi, erdem sahibi, deneyim sahibi, devlet ve siyaset hayatımızda mümtaz bir yeri bulunan sayın Binali Yıldırım İstanbul’un şehremini olmaya hem namzet hem de buna ziyadesiyle layıktır.

'Kılıçdaroğlu dedikodu yapıyor'
Kılıçdaroğlu varsın şehir şehir gezip dedikodu yaysın, kötürüm siyasetinden bahsetsin. O konuşacak, Cumhur İttifakı yapacaktır. CHP’ye oy veren kardeşlerime sesleniyorum. Bu Kılıçdaroğlu’nda hayır yoktur, ümit yoktur, gelin birlikte olalım Cumhur İttifakı’nda buluşalım.

Gelin bize katılın
İP’e oy veren kardeşlerim, gelin Cumhur İttifakı’nın yapmış olduğu ahlaklı tarihi ve mücadeleye destek verin. Kürt kardeşlerim, emin olun sizleri bizler kadar seven olmaz. Gelin Cumhur İttifakı’nın gücüne güç katın. Amerika seni benden fazla sevemez. Birlikte Türkiye’yiz, hep birlikte İstanbuluz.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Yenikapı'daki dev mitingden renkli görüntüler
Foto Galeri Yenikapı'daki dev mitingden renkli görüntüler Galeriye Gözat