BIST 9.456
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,47
HABER /  GÜNCEL

Yeni gelinden şeytani plan

Gölcük'te bir kadın sevgilisi ile bir oldu ve kocasını korkunç bir şekilde katletti

Abone ol

Gölcük'te yasak aşk yaşadığı sevgilisi ile plan yapan Serpil T.(20), bir yıllık kocasını bıçakla öldürdükten sonra cesedini evin yanındaki inşaata bırakıp kaçtı.

Yaklaşık bir yıl önce evlenen İlker Ölmez ve Serpil T. evlendikten sonra memleketleri Mardin'den Kocaeli'nin Gölcük ilçesine taşındı. Ancak mutlu giden evlilik Serpil T.'nin 17 yaşındaki Y.K. ile yasak aşk yaşamasıyla bozuldu.

Dört gün önce evlerinde Y.K yüzünden kavga eden çiftin arası iyice açıldı. Yasak aşkıyla olaya karar veren Serpil T, sevgilisi ile plan yaparak kocasını öldürmeye karar verdi.İlker Ölmez'in evine gelen ikili burada talihsiz adamı bıçakla öldürdü. Cinayetin ardından cesedi bir çuvala koyan ikili, çuvalı da ikamet ettikleri evin yanında bulunan paket yığınının arkasına sakladı. Kimse görmesin diye cesedin üstünü battaniyelerle örten sevgililer Mardin'e kaçtı.

Serpil T.'in ağabeyinin Gölcük İlçe Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine haber vermesiyle korkunç cinayet ortaya çıktı. Gölcük İlçe Asayiş Müdürlüğü ekipleri cesedi saklandığı yerden çıkardı. Olayda görgü tanığı bulunamadı. Serpil T. ve yasak aşkı Y.K. ifadeleri alınmak üzere Mardin'de emniyet müdürlüğüne götürüldü. İkilinin, ifadelerinin ardından Kocaeli'ye getirileceği belirtildi.
Öte yandan İlker Ölmez'in 17 Aralık tarihli sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaştığı fotoğrafta evlenmeyi erken ölmenin nedenleri arasında göstermesi dikkat çekti.

KARTVİZİTLİ SEKS TUZAĞI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Konya'da fuhuş için üzerine kadın isimleri ve telefon numaraları yazıp sokaklara attıkları kartvizitlerle buldukları müşterilere evlerde tuzak kurup şantaj yaptıkları, tehdit ettikleri, zorla paralarını aldıkları ve küçük yaştaki kızı fuhşa zorladıkları ileri sürülen 9 kiyi gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, üzerine kadın isimleri ve telefon numarası yazarak sokaklara attıkları kartvizitler aracılığıyla müşteri bulup, fuhuş yaptırdığı ileri sürülen çeteye yönelik çalışma başlattı.

Sokakta buldukları karvizitler ile eve giden müşterilere şantaj yapıldığı, zorla paralanının alındığı ve çıkan kavgalarda bazılarının da yaralandığı yönünde 50'ye yakın şikayet olan polis 2 ay önce çalışma başlattı. Polis belirlediği 11 adrese yaptığı baskında grubun lideri olduğu ileri sürülen Fatih N. (40) ile birlikte Mehmet D. (24), Mesut Ö. (22), C.K. (17), R.C. (17), T. D. (15), B.K. (12) ile fuhuş yapan kadınlar F.S. (18) ve F.K. (19) gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda kartvizit basma makinesi, isim kaşesi, çok sayıda boş kartvizit ve 3 ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi.

Çete üyelerinin sokaklara attıkları karvizitler aracılığıyla eve gelen müşterilerin üzerini ararken el çabukluğu ile ceplerindeki paraları aldıkları ve müşteri fuhuş yaparken de gizlice odaya girip cüzdanlarını çaldıkları belirlendi. Çete üyelerinin, ayrıca, evden çıkarken cüzdanının kaybolduğunu farkeden müşterileri de 'Senin görüntülerin var. Aileni arar seni rezil ederiz' diyerek tehdit ettikleri saptandı. Bu nedenle çıkan kavgada da 2 kişinin bıçakla yaralandığı tespit edildi. Çete Lideri Fatih N.'nin gasp, adam yaralama ve fuhuşa teşvik gibi 23 suçtan sabıkasının olduğu öğrenilirken, fuhuş yapan kadınları da eroin bağımlısı yapıp çalıştırdığı öğrenildi. Fatih N.'nin ayrıca 15 yaşındaki F.Y.'yi uyuşturucu bağımlısı yapıp fuhuşa zorladığı tespit edildi.

Zorla fuhuş yaptırıldığı belirlenen ve poliste ifadesi alınan F.Y. ailesine teslim edildi. Sorguları tamamlanan şüpheliler ise Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra 'fuhuşa aracılık, fuhuş, gasp, nitelikli yağma, kasten yaralama, şantaj ve tehdit' iddiası ile adliyeye sevk edildi.

POLİSTEN ÖNLEM

Bu arada, Asayiş Şube Müdürlüğü yetkilileri, üzerinde kadınların isimleri ve telefon numaraları bulunan kartvizitleri okul önlerine, halkın yoğun olduğu bölgelere ve sokaklara atarak fuhuş için müşteri bulmaya çalışanlara yönelik çalışmaların sürdüğünü belirtti.

BARIŞMAYA İKNA EDEMEYİNCE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Trabzonlu Mustafa S., 6 ay önce evi terk edip Antalya'ya yerleşen ve kendisine boşanma davası açan Rus uyruklu eşi Viktoria S.'yi barışmaya ikna edemeyince kurşun yağmuruna tuttu.

Ttrabzon 'da yaşayan Mustafa S. (37), kendisini terk ederek Antalya'ya yerleşen ve boşanma davası açan 2 çocuğunun annesi Viktoria S.'yle (33) konuşmak için önceki gece Antalya'ya gitti. İddiaya göre 6 ay önce evi terk eden eşini Güzeloba Mahallesi'nde bir bardan çıkarken yakalayan Mustafa S., konuşmak istediğini söyledi. Tartışmaya başlayan çiftten Mustafa S., görgü tanıklarının iddiasına göre, "Ben seni 3 defa bataktan kurtardım, sen gene batağa saplandın" diyerek silahını çekti ve yanından ayrılmak isteyen genç kadına ateş etti. Viktoria S. kurtarılamadı.Mustafa S. olay yerine gelen polis ekibine teslim oldu.

EŞİNİ ÖLDÜRDÜ İNTİHARA KALKIŞTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]
Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde yaşayan Sadettin S. (71), evde bilinmeyen bir nedenle tartıştığı eşi Ayşe S.'yi (58) tabancayla karnından ve başından yaraladıktan sonra kendi başına tabancayla ateş etti.

Silah sesini duyarak eve gelen yakınları tarafından bulunan Ayşe S., ambulansla kaldırıldığı Hendek Devlet Hastanesi'ndeki müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Otomobille Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sadettin S. ise buradaki müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Çiftin üç çocuğu olduğu öğrenildi.

BUNALIMA GİRDİ KÖPRÜDEN ATLADI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Konya'da, bunalıma giren lise son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki E.D., 4 metre yüksekliğindeki köprüden asfalt zemine atladı. Başından yaralanan ve kanlar içinde kalan genç kız, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, bugün saat 15.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Beyşehir Çevre Yolu'ndaki Sanayi Köprülü Kavşağı'nde meydana gelen. E.D., henüz belirlenemeyen nedenle araçların geçiş yaptığı köprüye çıkıp, atladı. 4 metre yükseklikten asfalt zemine düşen ve başından yaralanan genç kızı kanlar içinde gören yoldan geçen sürücüler 112 Acil Servise haber verdi. Ambulans gelene kadar polis, yolu ulaşıma kapattı.

Genç kız, ambulansla Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. E.D.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtirken, polis, genç kızın köprüden neden atladığını belirlemeye çalışıyor.

SAMSUN'DA FİLM GİBİ OLAY

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Samsun'da 26 yıl önce doğum sonrası hastane görevlileri tarafından "Öldü, cesedi çöpe atıldı" denildiği ileri sürülen bebeğin bir ay sonra nüfusa kayıt ettirildiği ortaya çıktı.

O dönemki hemşire ve doktorlar bulunarak aileye 'çöpe atıldı' denilen kızın akıbeti araştırılıyor.

Ordu'nun Akkuş ilçesinde ikamet eden Mevlüt (64) ve Zülal (59) Kılıç çifti, 1985 yılında ikinci çocuklarını dünyaya getirmek için Samsun Doğumevi Hastanesi'ne gitti. Aynı gece normal olarak dünyaya gelen 1 kilo 100 gram bebek için servisteki görevli bir hemşirenin sorması üzerine Kılıç ailesi kızlarına Ayşe ismini verdi. Sağlıklı olarak dünyaya gelen, prematüre olan bebek için bir sonraki gün aynı servisteki başka bir hemşire tarafından aileye bebeklerinin öldüğünün bildirilmesi üzerine aile yıkıldı.

Bebeğin ölüsünün ne olduğunun sorulması üzerine "çöpe attık" cevabıyla karşılaştıklarını iddia eden aile, büyük bir üzüntü ile hastaneden ayrıldı.

Kılıç ailesi aradan geçen 24 yıl sonra 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde ikametlerine gelen Ayşe Kılıç adına kayıtlı seçmen kaydıyla şoke oldu. Bunun üzerine baba Mevlüt Kılıç'ın araştırmaları sonucu nüfus müdürlüğünden alınan doğum tutanağında, Samsun Doğumevi Hastanesi'nin doğumdan 32 gün sonrasına ait raporuna istinaden bebeğin nüfusa tescil edildiği ortaya çıktı. Yapılan araştırmalar sonrasında söz konusu belgelere baba Mevlüt Kılıç'ın ismi yazılarak farklı imzanın atıldığı belirlendi.

Olaylar sonrasında baba Mevlüt Kılıç'ın Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne sözlü müracaatı sonucu yapılan incelemelerde doğum kayıt defterinde doğan çocuğun bir hafta hastanede yattıktan sonra çıkış yapıldığı, fakat kime teslim edildiğine dair kayıt bulunamadığı belirlendi. Çocuğunun nerede olduğu, kime verildiği, kendilerine bebeğin "öldü" diyen hemşirelerin bulunması, olayda suçu bulunanların tespiti için mücadelesini sürdüren baba, bir netice elde edemedi. Konuyla ilgili yargı süreci devam ederken, 26 yıl önce gerçekleşen olayda hastane, nüfus kayıtları, olay günü görevli sağlık personelinin belli olmasına rağmen halen bir sonuç alınamadı.

Hukuki mücadelesine devam eden ve çocuğunun başkasına verildiğine inandığını belirten Mevlüt Kılıç, şikayetçi olduğunu ve hakkını sonuna kadar arayacağını söyledi. Çocuğunun hayatta olduğuna inandığını ve kandırıldıklarını iddia eden Kılıç, "Bana çocuğumun öldüğünü söylediler. Fakat daha sonra doğum raporu düzenleyerek nüfusa kayıt yaptırılıyor. Buradan çocuğumun başkalarına verildiği ve hastane tarafından kandırıldığım kanaatindeyim. Çocuğumun hayatta olduğunu düşünüyorum. Çocuğum birine verildi. Aradan yıllar geçti, gelen seçim kağıdı ile şoke olduk. 'Öldü' denilen kızımızın hayatta olduğunu öğrenmek bizim için tarif edilemez bir duygu. Yardım istiyorum. Kızım nerede ise bulunsun, kaç yıl geçti halen bir sonuç elde edemedik" dedi.

Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin yaptığı araştırmada ise söz konusu bebeğin hastane kayıtlarına göre nüfus kayıtlarında olduğu gibi yaşıyor göründüğü, 26 yıl önce Zülal Kılıç'ın 7 aylık hamile olarak hastanelerine başvurduğu, doğumun 7 aylık olarak gerçekleştiği, bin 100 gram olarak kız çocuğu dünya geldiği, 6 gün kadar hastanede yattıktan sonra taburcu edildiği açıklandı.