BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.307,15
HABER /  MEDYA

Yeni Gelin 35.bölüm fragmanı Bella'nın kıskançlık krizi damga vurdu

Yeni Gelin 35.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 3 Şubat tarihinde ekrana gelecek olan Yeni Gelin 35.bölümde neler olacak? Show Tv'de ekrana gelen ve yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Yeni Gelin 35.yeni bölüm fragmanı internethaber'de.

Abone ol

Cumartesi günleri Show Tv'de yayınlanan ve reytinglerde birinci olan Yeni Gelin'in yayınlanan son bölümünde Baran ve Şirin'in kaçması damga vurdu. Ekrana gelen son bölümünün ardından Yeni Gelin'in 35.bölüm fragmanı merak ediliyor.

Yeni Gelin yayınlanan son bölümde Baran, Şirin’i kaçırdı ve aşk yuvalarına getirdi. İkilinin kaçtığını gören Bozoklarda işler yine karıştı. öylece Kalender, Baran’la Şirin’in aşkını öğrenecek ve onlara izin verdi. Fakat Baran'ın hayalleri suya düştü. Kız kaçırdığında ortalığın ayağa kalkacağını, Şirin’e olan aşkını herkesin bileceğini zanneden Baran, adam yerine konmadı. Konakta sıradanlaşan olaylar devam ederken Bella da şirketteki gestapoluğunu sürdürdü. Şirkette kadınlara tek tip kıyafet giydiren Bella, Hazan'ı kıskandığı için elinden geleni yaptı. Peki Yeni Gelin 35.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?