BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Yazıklar olsun! Eşine yaptığına bakın!

Eğlence dönüşü eşiyle tartışan kadın 15 bıçak darbesi ile hastanelik oldu. Genç kadının eğlence gecesi kabusla bitti

Abone ol

Konya'da 1 çocuk annesi 23 yaşındaki İlknur K.,iddiaya göre eğlence dönüşü sokakta tartıştığı eşi 30 yaşındaki Yavuz K. tarafından biri başından olmak üzere 15 yerinden bıçaklandı.

Kanlar içinde kalan genç kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis kaçan Yavuz K.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

screen-shot-2013-01-11-at-11.42.49-am.png

Olay, bugün saat 04.00 sıralarında Meram İlçesi Sahipata Mahallesi Sırçalı Mescit Sokak'ta meydana geldi. İlknur K., eşi Yavuz K. ile birlikte taksiyle bir eğlence merkezinden döndü. Evlerine girmek için taksiden inen çift belirlenemeyen nedenle tartıştı.

screen-shot-2013-01-11-at-11.43.05-am.png

Tartışma sırasında eşine önce tokat atan Yavuz K., daha sonra yanında taşıdığı bıçağı defalarca vücuduna sapladı. 1'i başından olmak üzere vücudunun 15 yerinden aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere yığılan genç kadın, çevredekiler tarafından çağrılan ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polise, 'Eşim beni öldü sanıp kaçtı' diyen ve hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan İlknur K.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

screen-shot-2013-01-11-at-11.43.11-am.png

Polis, taksiyle kaçan Yavuz K.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CEZAEVİNDE EŞCİNSELLERLE İLİŞKİYE GİRDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İKİ HÜKÜMLÜYLE ZORLA İLİŞKİYE GİRDİ

Eskişehir H Tipi Cezaevinde infaz koruma memuru iki hükümlüyle zorla ilişkiye girmek suçundan hapis cezasına çarptırıldı

İnfaz koruma memuru M.U., cezaevinde 2 eşcinsel hükümlüyle zorla cinsel ilişkiye girmek suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Eskişehir H Tipi Cezaevinde infaz koruma memuru olarak görev yapan M.U. hakkında eşcinsel oldukları belirtilen U.A. ve İ.G. adlı hükümlülerle zorla cinsel ilişkiye girmek suçundan dava açıldı. 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz olarak yargılanan M.U., suçlamaları kabul etmeyerek, kendisine iftira atıldığını öne sürdü.

U.A. ve İ.G. ise sanık M.U.'nun kendileriyle zorla cinsel ilişkiye girdiğini öne sürdü. Mahkeme heyeti, infaz koruma memuru M.U.'yu 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırdı.