BIST 8.976
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.279,68
HABER /  GÜNCEL

Yavuz Bingöl: Erdoğan benim gibileri seviyor!

Hürriyet Gazetesi'nden Ahmet Hakan'a konuşan Yavuz Bingöl, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la olan ilişkisini anlattı. Yavuz Bingöl Erdoğan için bakın neler söyledi?

Abone ol

Yavuz Bingöl Gezi Olayları'ndan sonra Erdoğan'ın davetlerine katılması ve verdiği pozlarla hep eleştiri konusu oldu... Ahmet Hakan'a konuşan Yavuz Bingöl, tüm bu tepkiler için "Canları saolsun, vicdanım rahat.." diyor. 

Ahmet Hakan'ın Çarşamba Sohbetleri adıyla yaptığı röportajların bu haftaki konuğu Yavuz Bingöl oldu. Yavuz Bingöl'e özellikle son dönemde iktidara yakın duruşunu sordu Ahmet Hakan. Bingöl de dobra dobra cevap verdi.

ANNESİNE SOKAKLARDA KÜFREDİLDİ

Gezi Olaylarının ardından "Berkin Elvan'ın annesini miting meydanlarında neden yuhalattı" sorusuna "Erdoğan'ın da annesine sokaklarda küfredildi" dedi Yavuz Bingöl. Ona göre Erdoğan'ın o zamanki durumu gayet insani bir refleksti, bunu şu sözleriyle anlatıyor: 

"İşte duygusunu işine karıştırmak bu... Öte yandan şunu da söyleyeyim: Ölmüş anneye küfür
etmek, sol değerlere inanan insanların yapabileceği bir şey mi? Ne kadar ayıp bir şey! O zaman o da öyle yapıyor." 

"TAYYİP BEY BENİM GİBİ DİK DURANLARI SEVİYOR"

Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında durduğu için neredeyse tüm çevresi tarafından tepkiyle karşılanan Yavuz Bingöl'e bir tek kızı, annesi ve kız kardeşi destek olmuş. 

Erdoğan'ın kendisini dik durduğu için sevdiğini söyleyen Bingöl, aralarındaki ilişkiyi şöyle tarif ediyor: 

-Gezi sürecinde Başbakan'la yapılan son toplantı beş-altı saat sürdü. Ben o toplantıda Tayyip Bey'e "Niçin çapulcu dediniz" diye soran tek kişiydim.

-Aslında Tayyip Bey benim gibi dik duran, herhangi bir menfaat beklentisi olmayan kişileri seviyor. Benimle kurduğu ilişkiyi biraz ona bağlıyorum.

-Bizim ilişkimiz iç içe bir ilişki değil. Benim yaptığım işleri seviyor.

-Âşık Veysel'le ilgili "Ustaya Saygı" gecesi yaptık, çıktı geldi. Âşık Veysel'i de seviyor.

-Nâzım Hikmet'in vatandaşlığını verdiği zaman ben televizyon karşısında gözyaşı döktüm. Bir solcu aydın, bir solcu muhalefet lideri ya da bir sendika lideri bir teşekkürü çok mu görmeliydi? Niçin teşekkür etmediler?

-Neden muhalefet partileri ya da sivil toplum örgütleri ülkenin ciddi sorunlarına ilişkin yapılan çalışmalarda iktidarın yanında olmuyor? Neden iki çift güzel söz söylenmiyor? 

CİDDİ İTİBAR KAYBI YAŞIYORUM AMA...

yavuz-bingöl.jpg
screen-shot-2014-12-03-at-9.24.29-am.20141203092719.png