BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Yatakta basılan eşten bomba itiraf: Üst katta ilişkiye girdik

Yatakta basılan eşten bomba itiraf: Üst katta ilişkiye girdik

Bodrum’da işadamı Ali Özdemir’in ortağı tarafından eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla öldürülmesine ilişkin soruşturmada detaylar ortaya çıkmaya başladı. Tuğba Özdemir, kocasının arkadaşıyla üst katta ilişkiye girdiği itiraf etti.

Yatakta basılan eşten bomba itiraf: Üst katta ilişkiye girdik

Ünlü iş adamı 46 yaşındaki Ali Özdemir’in 6 Ocak’ta kaybolmasından 9 gün sonra, en yakın arkadaşı 40 yaşındaki Mustafa Ö., Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına giderek, Özdemir’i öldürdüğünü ve kayınbabası Arif S. ile birlikte Göktepe mevkiinde bulunan ormanlık alana attıklarını itiraf etmişti. Katil zanlısı 40 yaşındaki Mustafa Ö.’nün, Özdemir ile eşi Tuğba Ö.’yü yatakta gördüğünü, ’Namusunu temizlemek’ için cinayeti işlediğini söylemişti. Yasak aşk cinayetinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Ortağını öldüren Mustafa Özbelen’in eşi T.Ö her şeyi itiraf ettiği ifadesinde kendisine sorulan eşinin gördüğü ve Ali Özdemir ile aralarındaki ilişkiyi öğrendiği mesajları da kabul etti. Eşini tost almaya gönderip, ortağı ile ilişkiye girdiğini kabul eden T.Ö bir gün önceki mesajında eşinin durumu fark ettiğinden şüphelenerek Ali Özdemir’e ‘Evde çok dikkatli olmalıyız’ diye mesaj atmış.

Yatakta basılan eşten bomba itiraf: Üst katta ilişkiye girdik

T.Ö’ye sorgusunda eşinin gördüğü ve cinayeti giden süreci başlatan mesajlar da soruldu. O mesajlar şöyle: T.Ö: “Burada çok dikkatli olmamız lazım, gece yatmadığımı, oturduğumu, yanına gitmediğimi her şeyi söylemişti o konuşmamızda. Şu durumda evde çok dikkatli olacağız… “ Ali Özdemir : ‘Öpmeden çıkamazsın…’ T.Ö: ‘Benim de bu evi toparlamam lazım, sen de beni bir dinle lütfen, anladın. Yarın kalktığımızda onu gönderecem, dost most…

Yatakta basılan eşten bomba itiraf: Üst katta ilişkiye girdik

'ÜST KATTA İLİŞKİYE GİRDİK': T.Ö ifadesinde bu mesajları attığı kabul ederek süreci şöyle anlattı: ‘Bu mesajları attığım günün sabahında uyandım. O gün Cuma günüydü. Uyandığımda evde Mustafa vardı. Kahvaltı yapacaktık. Ben ‘Kahvaltıda ne yapalım?’ dedim. O oda ‘tost yaptırayım’ dedi. Her zaman sipariş verdiğimiz yere Mustafa sipariş verdi. Mustafa evden çıkarken Ali geldi. Hatta Mustafa ile de görüştüler. Mustafa tost almaya gitti. En üst katta, eşim çıktıktan sonra Ali karşıma çıktı geçti ve cinsel birliktelik yaşadık. Mustafa bunu nasıl gördü bilmiyorum. Fakat siparişi önceden hazırlattığı için zaten kısa sürede geleceğini biliyordum. Kısa süre sonra da geldi. Tostları getirdi. Masanın etrafına oturduk. Mustafa’da bir tuhaflık yoktu. Tostunu yedi, benimkinin de yarısını yedi. Daha sonra Mustafa beni bir arkadaşıma bıraktı…’

Yatakta basılan eşten bomba itiraf: Üst katta ilişkiye girdik

“BAŞIM BELADA” ŞARKISINI ÖMÜR BOYU DİNLE: Mustafa Ö.'nün, o gece eğlenmeye gittikleri mekanda eşi Tuğba Ö.’ye “Sana Ahmet Kaya’nın ‘Başım Belada’ şarkısını armağan ediyorum. Bu şarkıyı ömür boyu dinle ve beni hatırla” dediği ortaya çıktı. Tuğba Ö. ifadesinde “Gece eğleniyorduk Ahmet Kaya’dan ‘Başım Belada’ şarkısını çaldırarak gözlerimin içine baktı ve bu şarkıyı ömür boyu dinle ve beni hatırla” dediğini ifadelerine ekledi.