BIST 9.080
DOLAR 32,46
EURO 35,09
ALTIN 2.324,05
HABER /  GÜNCEL

Yatakta basacaklar diyen Tuncay Opçin'in belaltı işi

İzmir'de, "askeri casusluk soruşturması"ndaki gizli tanık FETÖ'cü kaçak Tuncay Opçin'in belden aşağı pis işini anlattı. Tuncay Opçin fuhuş tuzağında başrolde yer almış.

Abone ol

İZMİR'deki askeri casusluk davasında Tuncay Opçin ile ilgili ifşalar geldi. Darbeden önce 'yatakta basacaklar, şafakta asacaklar' diye twit atan Tuncay Opçin, fuhuş tuzağının kurulmasında başrolde yer almış. Tuncay Opçin'in işi belden aşağı şantaj için kadın ve subay ayarlamak olmuş. f

İzmir Cumhuriyet Savcısı Berkant Karakaya'nın 43'ü tutuklu, 23'ü firari 102 sanık hakkında hazırladığı ve İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, FETÖ mensuplarının, kendilerinden olmayan subay ve astsubayları saf dışı bırakmak için kurdukları tuzakların detayları yer aldı.

FUHUŞ TUZAĞI KURULDU

İddianamede ifadelerine yer verilen gizli tanık Ateş, ticari hayatı gereği FETÖ mensuplarıyla uzun zaman irtibatı olduğunu belirterek, "askeri gizli bilgi ve belge bulundurma" suçlamasıyla yargılandıkları davada beraat eden 357 sanık ve üst düzey askeri yetkililere kurulan fuhuş tuzağını anlattı.

ŞANTAJ... TEHDİT...

Gizli tanık Ateş, "Plan doğrultusunda Tuncay Opçin aracılığı ile Türk Silahlı Kuvvetlerinde bulunan subay ve astsubaylara bayan temin ederek gizli görüntülerini çektiler. Daha sonra da bu kayıtları kullanarak (bu kişileri) tehdit ve şantajla örgüt içerisine çektiklerini biliyorum." beyanında bulundu.

Yatakta basacakları diyen Tuncay Opçin'in belaltı işi

İddianamede, fuhuş tuzağına ilişkin ifadelerine yer verilen gizli tanık Abdullah da geçmişte örgüt içinde yer aldığını ancak bu yapıyla ilişkisini vatana ihanet içinde olduğunu anladıktan sonra 4 yıl önce kestiğini savundu.

TUNCAY OPÇİN'İN BAŞSAVCI TWİTLERİ DE REZİL
Mehmet Baransu ile kanki olup kitap yazan Tuncay Opçin o dönemler FETÖ'den olmadığını iddia ediyordu. Son dönemde attığı twitler ise FETÖ'nün has adamı olduğunu daha iyi gösterir oldu. Denizli Başsavcısının ölümü üzerine de Emre Uslu'nun çirkinliğine destek çıkıp rezil twit serisine kendi pis düşüncelerini de ekledi ve şunları attı;