BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,02
ALTIN 2.428,44
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yat yarışları Kartal'da yapıldı

Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü tarafından düzenlenen, Helly Hansen Sport Works Dragos Cup yat yarışları Kartal’da gerçekleşti.

Abone ol

Kulüpler Ortak Girişimi’nin ilk yarışı olan ve Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü tarafından düzenlenen Helly Hansen Sport Works Dragos Cup yat yarışları, Adalar-Kartal parkurunda gerçekleştirildi.

Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü tarafından 11.si düzenlenen Dragos Cup’un bu yıl ki yat yarışları, Kulüpler Ortak Girişimi’nin ilk yarışı ile gerçekleşti. IRC-1-2-3-4-5 ve Destek grupları olmak üzere altı kategoride yapılan yat yarışlarına toplam 50 tekne katılarak birincilik kupası için mücadele etti.

Kartal Dragos açıklarında verilen komite startı ile başlayan yarışlar, Adalar doğal parkurunu takiben Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü önünde son buldu. Yarışın tamamlanmasından sonra yarışmaya katılan ekipler Kalamış Marina’da düzenlenen kupa töreniyle birlikte kutlama yaptı. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’de yarışmayı yakından takip etti.

Helly Hansen Sport Works Dragos Cup yat yarışlarında IRC-1 kategorisinde Zall, IRC-2 kategorisinde Aggressivo-Kahve Dünyası,IRC-3 kategorisinde Turkcell Alize, IRC-4kategorisinde Ericsson-Zig Zag, IRC-5 kategorisin de ise TEB Yıldız-Klivya birinci olurken Destek kategorisinde de Define isimli yat birinciliği kimseye kaptırmadı.