BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,91
ALTIN 2.436,90
MAGAZİN

Yasak Elma'nın Halit'i Talat Bulut hakkında yeni taciz iddiaları gündeme bomba gibi düştü!

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Talat Bulut hakkındaki taciz iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Söylemezsem Olmaz programında Talat Bulut hakkında yeni taciz iddiaları ortaya atıldı. İşte o iddialar...

Yasak Elma dizisinin setinde kostüm asistanı Özge Ş'yi taciz ettiği iddiasıyla gündem olan Talat Bulut hakkındaki taciz iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Yasak Elma'nın başrol oyuncusu hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. Daha önce Bulut ile bir başka dizi projesinde çalışan bir genç kız 'taciz edildiği' iddiasında bulundu. İşte o kızın yayında anlattıkları:

BANA MESAJLAR ATMAYA BAŞLADI : -"2,5 yıl önce aynı dizide çalışıyorduk. Sette tanıştığımızda, daha sonrasında sosyal medyadan bana ulaştı. Cevap vermediğimde, bana 'ben size yazıyorum neden cevap vermiyorsunuz' tarzında mesajları da oldu.

BENİ SIKIŞTIRMAYA ÇALIŞTI : -Sonrasında set sırasında karavana onu çağırmaya gittim. Ben merdivenlerde beklerken, bir anda üstüme geldi. Beni orada sıkıştırmaya çalıştı. Ben napıyorsunuz Talat Bey diye bağırdığımda bir durdu. Bırakın iniyorum dedim o anda ve indim karavandan.

Bu olayın ardından yaşadıklarını hem set ekibiyle hem de yapımcıyla paylaştığını söyleyen şahıs, şunları söyledi: Kendisiyle hiçbir şekilde muhatap olmak istemediğimi, onu sete çıkarmayacağımı, hazırlığına bakmayacağımı söyledim. Kendisiyle set içinde hiç muhatap olmadım ve daha sonrasında da setten ayrıldım.

-Talat Bulut kendisini aklanmış gibi gösteriyor. Ama kime karşı aklandığı da önemli. Geçmişte bu tarz yaptığı olaylar var. Bu sadece ben de değilim başkaları da var.

2015 yılında Talat Bulut'la aynı sette kostüm sorumlusu olarak çalışan bir başka taciz mağduru olduğu iddia edilen şahıs ise şunları söyledi: Ben öyle kenara sıkıştırma, öpme , bir yerlerini mıncıklama gibi şeyler yaşamadım. Ama bu adam; sözlü tacizleriyle, el kol hareketleriyle, bir şekilde kendinden nefret ettiriyordu.

Sitene Ekle