BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,82
ALTIN 2.477,75
HABER /  GÜNCEL

Yasak aşk katil etti

Başkasının karısıyla ilişkiye girdi. Kadının kardeşi bu durumu öğrenince tartışma çıktı. Kavgaya silah karıştı.

Abone ol

Hurdacılık yapan 42 yaşındaki Ömer P., eşi 39 yaşındaki A.Z.P. ve yaşları 2- 13 arasında değişen 2’si kız 4 çocuğuyla birlikte 4 ay önce Adıyaman’dan Adana’ya geldi. Kalacak yerleri olmayan aile, Adıyaman’dan tanıdıkları bir şirkette inşaat bekçiliği yapan Mehmet Kılınç’ın Yeşiloba Mahallesi 13 sokak 17 numaralı evine evine yerleşti.

Kılınç aynı evde şantiye binası olarak kullanılan bölümde yaşarken, misafir aile ise kalan 2 odayı kullanmaya başladı. İddiaya göre, Mehmet Kılınç, bir süre sonra Ömer P.’nin hurda toplamaya gitmesinden yararlanarak karısı A.Z.P. ile ilişki kurup, birlikte oldu. Kılınç, daha sonra da A.Z.P'yi para karşılığında erkeklere pazarlayıp, fuhuş yaptırmaya başladı.

4 gün önce yeğenlerini özleyen A.Z.P.’nin kardeşi Abdullah Boybay da Adana’ya ablasının yanına geldi. Dün gece saat 03.00 sıralarında bekçi Mehmet Kılınç, ailenin kaldığı odanın kapısını çalıp, A.Z.P.’yi çağırdı. Kılınç, uykudan kalkıp gelen A.Z.P.’ye “Yatağıma gel. Seni istiyorum'' dedi. A.Z.P., eşi ve kardeşinin evde olduğunu, kalkabileceklerini söyleyip, gitmek istemedi.

Bu sırada uyanan Abdullah Boybay, bu konuşmaları duydu. Bobay, dış kapının önünde Kılınç’la konuşan ablasının yanına gitti. Boybay, ablası ve Kılınç’a ne konuştuklarını sordu. İkisinden de cevap alamayan Boybay, konuştuklarını duyduğunu söyleyip, “Ne diyorsun lan sen. Sen nasıl ablamı çağırırsın'' diye bağırarak, bekçi Kılınç’ın üzerine yürüdü. Kılınç ve Boybay bu yüzden tartışmaya başladı. Tartışma büyüyüp, kavgaya dönüşünce Kılınç, odasından aldığı av tüfeğiyle iki el ateş edip, Boybay’a karnından vurdu. Kanlar içinde yere yığılan Boybay, götürüldüğü Çukurova Devlet Hastanesi’nde tüm çabalara karşın kurtarılamadı.

Silah sesine uyanan Ömer P.’nin elinden tüfeği aldığı Kılınç ise olay yerine gelen polis ekiplerince cinayet bürosuna, olayın görgü tanıkları Ömer P., eşi A.Z.P. ve çocukları da ifadeleri alınmak üzere Şakirpaşa Polis Merkezi’ne götürüldü. A.Z.P.’nin polise verdiği ifadesinde, “4 aydır Mehmet Kılınç’ın evinde kalıyoruz. Benimle hem ilişkiye giriyor, hem de başkalarına pazarlıyordu. Gece de eve gelip, benimle birlikte olmak istediğini söyledi. Bu sırada kardeşim uyandı. Onunla kavga ettiler'' dedi.