BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.498,66
MEDYA

Yarışma bitti Ayşenur Balcı bir bir itiraf etti!

İşte Benim Stilim All Star birincisi Ayşenur Balcı, ailesinin kendisini reddetme nedenini açıkladı. Ayşenur Balcı, Bu Tarz Benim programındayken yaptığı açıklama sebebiyle ailesinin kendisini reddettiğini söyledi.

İşte Benim Stilim All Star'ın birincisi Ayşenur Balcı, Aramızda Kalmasın programına konuk oldu. Ailesinin neden kendisini reddettiğini anlatan Ayşenur Balcı, İşte Benim Stilim programına ilk kez katıldığında kameralar önünde ailesi ile ilgili bir olayı paylaşması üzerine ailesinin kendisi ile tüm bağlarını koparttığını söyledi. 'Benim program deneyimim yoktu. Anlattığım konunun o kadar uzayıp gideceğini bilemezdim. O günden beri ailemle tüm bağlarım koptu. Hiç konuşmuyoruz.' dedi. Peki Ayşenur Balcı'nın ailesiyle ilgili açıklaması neydi?

















Bu Tarz Benim podyumunda yarışmacı olarak bulunan Ayşenur Balcı, ailesiyle arasını açan konuşmada söyledikleri:

















'Ablam gitti, evdeki herşeyim bitti diyebilirm. Okulu bıraktım. Onun yüzünden oldu. İstemediğim biriyle evlendi. Hep ezildim. Bir kız beni dövmeye kalktığında, ablamı aradım kız korktu. Ama bir daha böyle birşey olduğunda ablam ilgilenemez, babam ilgilenemez. Ablam yok. Kardeşim zaten küçük. Ben onu koruyamıyorum. Ben zaten kendimi koruyamıyorum.' 

Sitene Ekle
Etiketler