BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.247,88
HABER /  GÜNCEL

Yarın plan yapacaklar bir daha düşünün

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'da da sağanak yağış bekleniyor

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre; hava sıcaklığının Karadeniz'in iç kesimleri ile İç ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Yarın plan yapacaklar dikkat. Marmara'da da sağanak yağış bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Kahramanmaraş, Adıyaman, Diyarbakır, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Su baskını, Ani sel, lokal dolu yağışı vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

YURTTA HAVA DURUMU

Ülkemizin iç ve doğu bölgeleri ile Trakya kesiminde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Kahramanmaraş, Adıyaman, Diyarbakır, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinde kuvvetli, yer yer dolu yağışı ve yağış anında lokal kısa süreli fırtına olması bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı Karadeniz'in iç kesimleri ile İç ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esecek.