BIST 9.104
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,15
HABER /  GÜNCEL

Yalçın Akdoğan: Terör örgütü bunu bilmiyordu

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Akdoğan, ''Örgüt bizim o hedefleri bildiğimizi bilmiyordu'' dedi.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, MHP'nin, 7 Haziran'dan sonraki süreçte AK Parti'ye oyun oynamaya çalıştığını belirterek, "'AK Parti HDP ile birlikte hükümetin içerisine girip bir fotoğraf oluştursun da, zorda kalsın' diye bir kurnazlık yaptılar ama kendi aleyhlerine döndü" dedi.

TERÖRLE MÜCADELE

Akdoğan, gündeme dair değerlendirmelerde bulunurken şöyle konuştu: "Devlet hiçbir zaman uyumadı ve bunun gereğini de bugün yapıyor. Bakın Kuzey Irak'ta PKK'nın bilinen bütün hedefleri vuruldu. Yani gidip dağı taşı bombalama değil. Güdümlü füzelerle, doğrudan nokta atışlarla bu hedefler imha edildi ve örgüt, bizim o hedefleri bildiğimizi bilmiyordu. Ama hepsi vuruldu".

MEDYA OLUNCA YARGI DURACAK MI?

Akdoğan, Bugün gazetesi ve KanalTürk'e kayyum atanması konusunda ise "Meseleyi siyasallaştırmaları lazım ki buradan bir şey çıksın. Medyaya dönük bir operasyon olarak bunu takdim etmek de yanlış. Bir işin içerisinde medya olunca orada yargı duracak mı? Yani dokunulmazlık sahibi mi olacak?" dedi.