BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.309,79
MEDYA

Yağmur Taktaş podyuma çıktı, ortalık karıştı

İşte Benim Stilim yeni bölüm Yağmur Taktaş hem Meral hem de Özge ile kavga etti. bakın İşte Benim Stilim eleme gecesinde neler yaşandı.

İşte Benim Stilim 6. Sezon 12 Şubat 2016 Cuma akşamı yayınlanan 6. bölümünde gala gecesinde Yağmur Taktaş’ın kırmızı halı konsepti herkesi gülme krizine soktu. Yağmur hem komik hem de dramatik bir filmde oynadığını ve bu filmle ödül almaya gittiğini söyledi. Meral Avcı, Yağmur’un elbisesini eleştirince Yağmur, Meral’in söylemek istediğini söyleyemediğini ve uzatmamasını isteyince ikili arasında gerginlik yaşandı.


Yağmur Taktaş'ı eleştiren Özge Sarı, elbisenin Yağmur’u olduğundan daha kalın gösterdiğini söyledi ve bu kıyafetle sadece kendi kendisini alkışlayabileceğini söyledi. Yağmur ise Özge’ye 'Haddini bil' dedi ve Özge ile provalarda sorun yaşadığını ve onu uyardığında kendisine bağırdığını söyledi. Özge bunun üzerine Yağmur’un şov yaptığını, Yağmur ise Özge’nin kendisi üstünden prim yaptığını iddia etti.


Yaşanan tartışmaya değinen Uğurkan Erez ise 'Kareografide sadece ben konuşabilirim' diyerek Yağmur’u uyarınca Yağmur gözyaşlarına boğuldu ve Özge’ye bağırdı.

Sitene Ekle
Etiketler