BIST 9.139
DOLAR 32,36
EURO 35,04
ALTIN 2.324,67
HABER /  SPOR

Willian Arsenal'a kucak açtı! Yıllar sonra Chelsea'ye veda

7 yıldır Chelsea'de kariyer hikayesi yazan Willian, Arsenal ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Transferi Arsenal, sosyal medya hesabından duyurdu.

Abone ol

Yaklaşık 7 yıldır İngiltere’de Chelsea forması giyen 32 yaşındaki Brezilyalı kanat oyuncusu Willian, Arsenal'a imza attı.2007’de Shakhtar Donetsk’e transfer olmadan önce Brezilya’nın Corinthians takımında parlayan deneyimli futbolcu, Ukrayna ekibinde 4 lig, bir de UEFA Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Ocak 2013’te Rusya’nın Anzi takımına 35 milyon Euro’ya transfer olan Willian, Ağustos’ta Chelsea’ye 35,5 milyon euro’ya imza attı Londra ekibiyle Premier Lig, Lig Kupası, FA Cup ve Avrupa Ligi zaferleri yaşadı. Chelsea’de geçirdiği 7 yıl boyunca 339 maça çıkan Willian 63 gol ve 56 asistlik performans gösterdi.

"Gelmek istediğinden gerçekten etkilendim"

İmza sonrasında açıklama yapan Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, “Bizim için gerçekten fark yaratabilecek bir oyuncu. Son birkaç aydır onunla iletişimimiz vardı. Kanat pozisyonlarını güçlendirmek istiyorduk. Üç veya dört farklı pozisyonda oynayabiliyor. Onunla yaptığım görüşmelerden ve ne kadar gelmek istediğinden gerçekten etkilendim” dedi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Prof. Dr. Özlenen Özkan Akdeniz Üniversitesi rektörlüğüne atandı! Eşi çok ünlü biri
Foto Galeri Prof. Dr. Özlenen Özkan Akdeniz Üniversitesi rektörlüğüne atandı! Eşi çok ünlü biri Galeriye Gözat