BIST 9.450
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.495,37
HABER /  SPOR

Volkan da Ramiz Dayıya hasta

Volkan Demirel de Ezel hayranı çıktı. Ezel'i takip ettiğini anlatan Volkan, 'Dayı' karakterinin etkileyici olduğunu söyledi.

Abone ol

Volkan Demirel de Ezel hayranı çıktı. Televizyon dizilerinden Show TV'de yayınlanan Ezel'i takip ettiğini anlatan Volkan, 'Dayı' karakterinin ve Kenan İmirzalıoğlu'nun canlandırdığı karakterin çok etkileyici olduğunu söyledi.

Fenerbahçeli futbolcu, 'Özellikle 'Dayı' karakterini oynayan Tuncel Kurtiz tanımak istediğim bir insan. Ben biraz araştırma yaptım, dışarıda da çok babacanlığıyla bilinen bir insanmış. Kendisine hayran oldum' dedi. Daum'un 'Volkan'ı kalede görünce tüylerim diken diken oluyor' sözlerini de hatırlatan milli kaleci, 'O açıklamayı ne amaçla yaptığı Daum'un iç dünyasındadır. İkinci kez Fenerbahçe'ye gelişinde, ilk konuşmamızda bunu Daum'a da söyledim ve 'Belki siz olmasaydınız, ben buralara gelemezdim' dedim. Çünkü bana startı veren kendisidir. Şimdi onunla çalışmaktan mutluluk duyuyorum' diye konuştu.

HATALAR ÇOK MAÇTAN

TÜRKİYE'DE sezon içinde en çok forma giyen kalecinin kendisi olduğunu vurgulayan Volkan, çok maç oynamasının hataları getirdiğini savunurken, 'Bir kaleci bir sezonda 34 maç oynar. Ben daha ilk yarıda 37-38 maç  oynamışım. Bir kalecinin bir sezonda 1 hata yapacağı varsa, bu benim 2-3 hatama karşılık geliyor' dedi.  Volkan sportif direktörlüğün hem Aykut hocaya hem de Fenerbahçe'ye yakıştığını da sözlerine ekledi.

İşte Ramiz Dayı'nın unutulmaz replikleri
- Silahı kullanacaksın ama sen tutmayacaksın.
- Hesap görmek hesap etmekten daha zordur.
- Değişmek zordur ama aynı adam olmak daha zordur.
- Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim.
- Bazen hayat seni öyle zorlar ki yolun başında kimdin unutursun.
- Eğer biri seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kez aldatmışsa bu senin suçundur.
- Sadakatla başlayan her şey ihanetle biter.
- Sevdiğine sadık kalan adam kendinden vazgeçebilen adamdır.
- Sadakat ölüm gibidir pazarlığı olmaz.